Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection έρχεται (μάλλον) τον Οκτώβριο σε PC!

213

Πιο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι είχε διαρρεύσει μία εικόνα πάλι από το Epic Games Store, η οποία ανέφερε πως το Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα ερχόταν σε PC στις 20 Ιουνίου, κάτι το οποίο εν τέλει δεν έγινε.

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection για PC μέσω Epic Games Store

Μία νέα καταχώρηση είδες το φως της δημοσιότητας, πάλι από το Epic Games Store. Η σελίδα πλέον δεν είναι διαθέσιμη, αλλά έμεινε ενεργή τόσο ώστε να αντλήσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Epic Games Store το Uncharted: Legacy of Thieves Collection, το οποίο εμπεριέχει τις remastered εκδόσεις των Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy θα έρθει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 19 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, όποιοι κάνουν Pre-Order τον τίτλο (όταν αυτός γίνει διαθέσιμος για pre-order) θα λάβουν ως δώρο το ”Sully’s New Seaplane Glider” για το Fortnite!

Αξίζει να θυμίσουμε πως, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πιο νωρίς η Sony, έχει πλέον τη δικιά της ξεχωριστή ενότητα στο επίσημο site της για τα PC παιχνίδια.

Η Sony έχει πλέον νέα ενότητα για τα PC Games στο Site της!

Στη λίστα βρίσκονται παιχνίδια όπως το Days Gone, God of War (2018), Horizon Zero Dawn και το πιο πρόσφατο Marvel’s Spider-Man, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε PC, ενώ στα επερχόμενα παιχνίδια, βρίσκεται το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και φυσικά το Uncharted: Legacy of Thieves Collection, κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον η παραπάνω εικόνα έχει βάση και σύντομα οι PC παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο εξαιρετικούς τίτλους δια χειρός Naughty Dog.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.