Το πρώτο Global Game Jam έρχεται στην Κύπρο!

825

Με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, του πειραματισμού και της συνεργασίας στον τομέα της Τεχνολογίας και των Βιντεοπαιχνιδιών, η οργανωτική επιτροπή του GameShow Cyprus, ο πρωτοπόρος οργανισμός eSports  Kinx Gaming και η PrimeTel PLC φέρνουν κοντά μας για πρώτη φορά στην Κύπρο την διοργάνωση του διεθνούς Global Game Jam.

31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2020, υποδεχόμαστε στο χώρο του Kinx στην Λευκωσία:

  • Game Programers
  • Game Designers
  • Game Artists
  • Content Designers
  • Level Designers
  • Sound Designers
  • Gamers

για ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, συνεργασίες, βιντεοπαιχνίδια, άφθονο φαγητό, βραβεία και διασκέδαση:

Τι είναι το Global Game Jam;

Το Global Game Jam είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 108 χώρες,  800 διαφορετικές τοποθεσίες, 42,000 συμμετέχοντες και 8,606 νέα παιχνίδια το Global Game Jam έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Guinness World Records.

Για 48 ώρες, Game Developers, Game Artists, Content Designers, Game Music Designers, Programmers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν βιντεοπαιχνίδια προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία. Η εκκίνηση γίνεται στην Νέα Ζηλανδία και τελευταία ξεκινάει περίπου 24 ώρες μετά η Χαβάη.

Πόσες μέρες διαρκεί το Global Game Jam Cyprus;

Το Global Game Jam [Cyprus] θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.

Πού θα γίνει το Global Game Jam Cyprus;

Στο Kinx eSports Arena [Στασίνου 7, Έγκωμη, 2404 Λευκωσία]

Σε τι κοινό απευθύνεται:

To Global Game Jam [Cyprus] απευθύνεται σε όλα τα άτομα που έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας.

Ένα Game Jam είναι η ιδανική διοργάνωση για να γνωρίσει κανείς νέους ανθρώπους, να δημιουργήσει καινούργιες συνεργασίες και να είναι δημιουργικός|ή.

Πολλά παιχνίδια που φτιάχτηκαν κατά τη διάρκεια 48ωρων game jams εξελίχθηκαν σε ολοκληρωμένα παιχνίδια με πλήρη χαρακτηριστικά και έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει στο Global Game Jam Cyprus. Προσκαλούμε λοιπόν όλα τα δημιουργικά “μυαλά” της Κύπρου άνω των 18 ετών, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο πρώτο Global Game Jam Cyprus μέσω της ιστοσελίδας www.globalgamejamcyprus.org . Για τα υπόλοιπα εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Για την διαδραστική αυτή εκδήλωση, έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες. Το Kinx Gaming θα προσφέρει καθ’όλη τη διάρκεια του Global Game Jame Cyprus σε όλους|όλες τους|τις συμμετέχοντες|ουσες δωρεάν γεύματα και ροφήματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή σε όλα τα άτομα όλων των κοινωνικό-οικονομικών στρωμάτων.

To πρωτοπόρο αυτό event υποστηρίζουν οι: Gameshow Cyprus, Kinx Gaming, PrimeTel Plc, Gameworld.gr, Kemanes Print Shop, Bionic Electronics, Bolt kai το ενεργειακό ποτό Red Bull.

Website: www.globalgamejamcyprus.org

Facebook: https://www.facebook.com/globalgamejamcyprus/

Event Page: https://www.facebook.com/events/470998446935146/

Instagram: https://www.instagram.com/globalgamejamcyprus/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.