Το νέο Event του Rainbow Six Siege μας ”ζεσταίνει” για το Rainbow Six Extraction

445

Η Ubisoft μέσω ενός trailer μας παρουσίασε ένα νέο special event, με όνομα Containment.

To νέο αυτό event είναι άκρως βασισμένο στο mood του προσφάτως (για ακόμη μία φορά) αναβληθέν Rainbow Six Extraction, το οποίο θα έρθει τον Ιανουάριο του 2022.

Το event θα διαδραματίζεται στον κλασσικό χάρτη Consulate. Το νέο game mode Nest Destruction, θέτει μία ομάδα αμυντικών, η οποία απαρτίζεται από κάποια παράξενα όντα-ζόμπι-εξωγιήνοι όπως τους είδαμε πάνω κάτω στο Extraction, όπου προσπαθούν να προστατέψουν τα nests τους.

Από την άλλη έχουμε τους επιθετικούς οι οποίοι είναι αρματωμένοι με hazmat στολές και προσπαθούν να καταστρέψουν τα nests.

Φυσικά, θα υπάρξει και η ανάλογη συλλογή με special in-game αντικείμενα, όπως skins, Outfits και ακόμη περισσότερα, όπως σε κάθε event. Αυτά θα διατεθούν ως bundles για αγορά στα 1680 R6 Credits ή μπορείτε να αποκτήσετε διάφορα αντικείμενα της συλλογής μέσω των special packs, τα οποία θα κοστίζουν 300 R6 Credits ή 12,500 Renown. Συνολικά τα νέα αντικείμενα για το event αυτό είναι 32. Πάρτε μία γεύση:

To event θα διαρκέσει το διάστημα 3-24 Αυγούστου ενώ όπως θα δούμε, ένα special outfit, με όνομα Nomad Hive Mind Set, θα δοθεί σε όσους κερδίσουν 10 Rounds στο event (προφανώς για τη Nomad).

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.