Ανακοινώσεις Warframe: TennoCon 2018

796

Στις 7 Ιουλίου διεξήχθη το TennoCon 2018 στο London του Καναδά. Η Digital Extremes, η οποία χρόνο με το χρόνο βελτιώνει το Warframe και το ενισχύει με νέο περιεχόμενο, τόσο από πλευράς ιστορίας, όσο και από πλευράς όπλων και game mechanics, διοργάνωσε το ετήσιο του event όπου ανακοίνωσε σωρεία νέου περιεχομένου:

     1. Κυκλοφορία σε Nintendo Switch

Η πρώτη ανακοίνωση της διοργάνωσης ήταν η κυκλοφορία του τίτλου για την κονσόλα της Nintendo. Δυστυχώς δε δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το port του παιχνιδιού στο Switch θα επιμεληθεί η Panic Button, η ομάδα υπεύθυνη για το port του Doom και Wolfenstein 2: The New Colossus στην ίδια κονσόλα.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ!

     2.Νέος open-world χάρτης με όνομα Fortuna

Όπως και με το Plains of Eidolon, έτσι και στο νέο χάρτη, οι παίκτες θα ταχθούν υπέρ του καταπιεσμένου από τους Corpus πληθυσμό του πλανήτη και θα πολεμήσουν τόσο εναντίων των φιλάργυρων Corpus, όσο και ενάντια στα διάφορα όντα που ζουν στον αφιλόξενο αυτό πλανήτη. Το νέο expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Δείτε το gameplay trailer εδώ!

     3. Railjack – Multi Crew Ship Combat

Μαζί με το Fortuna, ένα νέο mechanic που προστίθεται στον τίτλο είναι το Ship Space Combat. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιβιβάζονται με όλη τους την ομάδα σε ένα νέου είδους διαστημόπλοιο, και να πολεμούν εναντίων άλλων εχθρικών διαστημοπλοίων. Επίσης θα μπορούν να προσφέρουν διαφόρου τύπου βοήθεια σε άτομα του πληρώματός τους τα οποία πολεμούν εντός άλλων εγκαταστάσεων. Αναμένεται κι αυτό να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Δείτε το gameplay trailer εδώ!

     4. Το Νέο Story Quest: New War 

Τέλος, η παρουσίαση έκλεισε με ένα teaser trailer για τη συνέχεια της ιστορίας του universe. Η επόμενη αποστολή με την οποία ελπίζουμε πως θα λυθούν οι απορίες που δημιουργήθηκαν από το Update του Sacrifice αναμένεται συνεχιστεί με το quest ονόματι The New War, το οποίο αναμένεται κι αυτό να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Δείτε το teaser trailer εδώ!

Αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο περιεχόμενο και περισσότερες πληροφορίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.