Διέρρευσε Concept Art και πληροφορίες για το Wonder Woman παιχνίδι της Monolith και Warner Bros.

127

Το Wonder Woman παιχνίδι, βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό ανάπτυξη από την Monolith Productions (Shadow of Mordor, Shadow of War και άλλα), και φαίνεται πως και αυτό έπεσε θύμα διαρροής, ως είθισται στις μέρες μας.

Οι πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, άρχισαν να εμφανίζονται το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Αρχικά, είδαμε ποικίλο concept art να εμφανίζεται από εδώ και από εκεί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αφαιρέθηκε άμεσα λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, κάτι το οποίο φυσικά μαρτυρά, πως έχουμε να κάνουμε με γνήσιο υλικό.

Οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν ήταν αρκετές, αλλά δεν θα προχωρήσουμε σε spoilers. Αρχικά να πούμε, πως το παιχνίδι θα έρθει σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Ένα όμορφο νέο, είναι πως το αγαπημένο Nemesis System, το οποίο γνωρίσαμε φυσικά στους Middle-earth τίτλους της Monolith, επιστρέφει και στο Wonder Woman.

Όσον αφορά τα άλλα χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε πως θα υπάρχει ένα αόρατο jet, το οποίο θα λειτουργεί ως μέσο για γρήγορο ταξίδι, με την κίνησή του να μοιάζει σε μία καλή έκδοση του παιχνιδιού Crackdown.

Nα πούμε πως το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards του 2021 και από τότε οι πληροφορίες που έχουμε είναι σχεδόν μηδαμινές. Τουλάχιστον, ένα όμορφο νέο που επιβεβαιώθηκε, είναι πως δεν θα έχουμε να κάνουμε με ένα live service παιχνίδι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.