Ξεκινούν φέτος τα γυρίσματα για το The Last of Us Part III – Πληροφορίες για το Factions Standalone Multiplayer παιχνίδι

226

Οι φήμες, οι αναφορές, οι εικασίες σχετικά με το τρίτο μέρος του αγαπημένου franchise είναι πολλές! Ο ίδιος ο Neil Druckmann, δημιουργός του The Last of Us, έχει ξεκάθαρα δηλώσει πως γνωρίζει ότι οι fans θέλουν το επόμενο παιχνίδι, αλλά αυτό θα υπάρξει μόνο αν η Naughty Dog, έχει να διηγηθεί μία ιστορία που αξίζει να ενσαρκωθεί σε παιχνίδι.

Ένας από τους πιο γνωστούς insiders της βιομηχανίας, έρχεται να ανάψει φωτιές λοιπόν. Ο λόγος για τον ”ViewerAnon”, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην σκηνή των τηλεοπτικών σειρών. Αυτή την φορά όμως, στάθηκε στο The Last of Us Part III αναφέροντας τα εξής:

Κοιτάξτε, είναι νωρίς, οι λεπτομέρειες της ιστορίας αλλάζουν και όλα βρίσκονται ενδεχομένως στον αέρα, όμως σας διαβεβαιώνω ότι έχω ακούσει ότι η Ellie θα είναι εξίσου σημαντική στο LAST OF US PART III όσο ήταν και στο PART II.

Συνέχισε αναφέροντας, ότι τα γυρίσματα που αφορούν τα cutscenes, του παιχνιδιού θα ξεκινήσουν μέσα στο έτος. Δεδομένου, αυτού, μπορούμε να πούμε πως αν όντως ισχύει το παιχνίδι βρίσκεται σε πλήρη παραγωγή, αλλά βρισκόμαστε κάμποσα χρόνια (λογικά) μακριά από την κυκλοφορία του.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ δηλώνω εδώ και αρκετό καιρό πως το THE LAST OF US PART III βρίσκεται υπό ανάπτυξη και επιτέλους το καταλαβαίνουν και άλλοι. Σημαντικής βαρύτητας γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Εννοείται πως Naughty Dog και Sony δεν έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις, αλλά θα είναι άκρως ενδιαφέρον να δούμε που θέλει να πάει την ιστορία η Naughty Dog μετά το Part II.

Τώρα, προχωρώντας στο standalone multiplayer παιχνίδι, το οποίο έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό η Naughty Dog, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσω του leaker ”Daniel RPK”, ο οποίος και αυτός με την σειρά του ανέφερε πως έχει διάφορες πληροφορίες, που αφορούν το Part III, οι οποίες όμως ”φωτογραφίζουν” το multiplayer παιχνίδι και όχι τόσο το επόμενο μεγάλο single player The Last of Us παιχνίδι.

Βέβαια ισχυρίζεται πως αφορά το Part III, όμως πολύ αμφιβάλουμε και θα καταλάβετε το γιατί. Οι πληροφορίες κάνουν λόγια για:

1. H Εllie δεν θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής.
2. Θα πρωταγωνιστεί μία ομάδα από scavengers σε μία post-apocalyptic πόλη στα περίχωρα.
3. Οι survivors θα συγκεντρώνονται μέσα σε ένα βικτοριανής αρχιτεκτονικής σπίτι.
4. Αυτή την στιγμή η Naughty Dog κάνει casting για μία διαφορετική ομάδα από νέους χαρακτήρες.
5. Το κύριο cast περιλαμβάνει πέντε survivors. Τους Lucas, Mason, Val, Adhra και Gracie.

Όπως είδατε παραπάνω, οι πληροφορίες που προκύπτουν φωτογραφίζουν ξεκάθαρα, στο πως θα κινηθεί (εάν ισχύουν οι πληροφορίες) το multiplayer standalone The Last of Us παιχνίδι. Για παράδειγμα, το βικτοριανής αρχιτεκτονικής σπίτι, μπορεί να λειτουργεί ως ένα κεντρικό hub για όλους τους παίκτες, ενώ τα ονόματα των 5 survivors, ίσως υποδηλώνουν και το πόσοι παίκτες θα μπορούν να υποστηρίζονται ανά ομάδα.

Όλα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν φήμες και τίποτα παραπάνω, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.