Ίσως το The Division Heartland να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2024

148

O insider και ιδιοκτήτης του site Insider Gaming, Tom Henderson, χτυπά ξανά με αποκλειστικό υλικό, αυτή την φορά από το στρατόπεδο της Ubisoft και πιο συγκεκριμένα για το The Division Heartland, αναφερόμενος σε σχετικό post του χρήστη ”Kurakasis” στο X.

Αρχικά να αναφέρουμε πως ο τίτλος στις 14 Νοεμβρίου έλαβε την σχετική αξιολόγηση για τα ηλικιακά όρια στην Ταιβάν, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο τίτλος δεν απέχει πολύ από την κυκλοφορία του, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Να πούμε πως το παιχνίδι εξ’ αρχής, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, αλλά καθυστέρησε αρκετές φορές. Τα παραπάνω νέα ίσως υποδηλώνουν ότι το παιχνίδι μπορεί να έρθει μέσα στους πρώτους μήνες του 2024.

Το The Division Heartland, είναι ένα free-to-play shppter το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Division, και πιο συγκεκριμένα στην φανταστική τοποθεσία Silver Creek. Πρόκειται για ένα extraction-based παιχνίδι στον πυρήνα του, το οποίο θα κάνει μία μείξη PvP και PvE.

H επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει:

”Ρισκάρετε το οπλοστάσιό σας και τις προμήθειες σας κάθε φορά που περιπλανιέστε στο Silver Creek. Συνεχίστε να κινείστε για να επιβιώσετε από τις εχθρικές συγκρούσεις, την αφυδάτωση και τη θανατηφόρα μόλυνση που έχει κυριεύσει την πόλη. Αντιμετωπίστε μια ποικιλία στόχων ενώ δημιουργείτε το οπλοστάσιο σας στη Βάση Επιχειρήσεων (BOO). Κάθε επιτυχημένη αποστολή σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε περισσότερες αποστολές και να ξεκλειδώσετε μοναδικές ικανότητες, νέες περιοχές χαρτών και κρίσιμες λειτουργίες στη βάση σας. Πεθαίνεις πριν κάνεις extraction… και επιστρέφεις με άδεια χέρια”.

Το παιχνίδι αναμένεται σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.