Ο Joker θα έρθει ως Playable χαρακτήρας στο Suicide Squad: Kill the Justice League στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού

244

H Rocksteady, μέσω ενός ειδικού βίντεο μας παρουσίασε τα πλάνα της για το post launch υλικό που θα έρθει στο Suicide Squad: Kill the Justice League. Όπως ανέφερε, η κάθε σεζόν θα έχει την δικιά της θεματική η οποία θεματική θα συνδέεται και από έναν χαρακτήρα από το σύμπαν του Batman.

H αρχή θα γίνει τον Μάρτιο και την σεζόν 1, στην οποία θα δούμε, ποιον άλλον; Τον The Joker, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα της Suicide Squad! Αξίζει να σημειώσουμε πως τον εν λόγω χαρακτήρα δεν δίνει την φωνή του ο Mark Hamill από την σειρά Batman: Arkham. Αντιθέτως, ο Brainiac ενώνει τους Elseworlds σε μια προσπάθεια να τους συγχωνεύσει σε ένα ενοποιημένο πολυσύμπαν. Με αυτόν τον τρόπο εντάσσεται στο ρόστερ του Suicide Squad: Kill The Justice League ο The Joker. Στο σύμπαν του, ήταν ήδη μέλος του Suicide Squad. Το στυλ παιχνιδιού του είναι γρήγορο και δυναμικό και απαιτεί από τους παίκτες να παραμένουν σε κίνηση, σύμφωνα με την Rocksteady.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε και την εμφάνιση και άλλων τοποθεσιών όπως το αστυνομικό τμήμα της Gotham ενώ παράλληλα θα δούμε και μία συγκεκριμένη παγωμένη τοποθεσία που μπορεί να κάνει ”tease” τον ερχομό του Mr. Freeze στο μέλλον.

Εκτός των άλλων, στην πρώτη σεζόν θα δούμε νέα boss fights, ένα νέο περιβάλλον παιχνιδιού για εξερεύνηση και ακόμη περισσότερα! Δείτε την σχετική εικόνα παρακάτω:

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί τα μέλη του Suicide Squad, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark, που βρίσκονται σε αποστολή να σώσουν τη Γη και να σκοτώσουν τους μεγαλύτερους Super Heroes της DC στον κόσμο, το Justice League. Οι villains γίνονται ήρωες και ήρωες villains, στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ο τίτλος εκτός των άλλων, θα υποστηρίζει co-op μέχρι και με τέσσερα άτομα, ενώ θα υπάρχει και cross-platform/cross-progression support.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 2 Φεβρουαρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.