Διαρροή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5 Slim

1196

Πριν λίγες μέρες, η Sony και επίσημα μας ανακοίνωσε το ανανεωμένο και πιο μικρό PlayStation 5, το οποίο αναμένεται να έρθει στην αγορά σε λίγο καιρό. Περισσότερα μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο σχετικό μας άρθρο, αλλά και στο podcast μας για το οποίο αναλύσαμε περισσότερα.

Η Sony μόλις ανακοίνωσε το ανανεωμένο PS5!!! (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που φυσικά δεν γνωρίζαμε, είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας. Ο γνωστός και άκρως αξιόπιστος leaker, ”billbill-kun” χτυπά ξανά, αναφέροντας πως η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις ΗΠΑ, έχει οριστεί για τις 8 Νοεμβρίου. Επί προσθέτως, όπως λέει, αναφέρεται και ακόμη μία ημερομηνία, αυτή της 10ης Νοεμβρίου. Ενδεχομένως να υπάρχουν διαφορετικές ημέρες, και διαφορετικά launch days ανά ήπειρο; Λογικά θα το μάθουμε σύντομα.

Mάλιστα αναφέρεται, πως θα κυκλοφορήσει και ένα σχετικό bundle, το οποίο θα εμπεριέχει μέσα και το Marvel’s Spider-Man 2!

Η τιμή της κονσόλας, στην Ευρώπη θα ξεκινάει από 449,99€ για την Digital έκδοση (με δυνατότητα αναβάθμισης του με το αποσπώμενο Ultra HD Blu-ray disc drive με επιπλέον 119,99€) και 549,99€ για την έκδοση με ήδη τοποθετημένο το αποσπώμενο Ultra HD Blu-ray disc drive.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.