Αυτά είναι τα τελευταία δωρεάν PS Plus παιχνίδια για το 2023

220

Η Sony αποκάλυψε και επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια, που θα διαθέσει τον Δεκέμβριο σε όλους τους συνδρομητές του PlayStation Plus. Αυτό φυσικά αφορά ακόμη και το πιο οικονομικό tier, το Essential.

Συνολικά η Sony, θα διαθέσει τρία παιχνίδια. Το διάστημα 5 Δεκεμβρίου με 1η Ιανουαρίου, τόσο οι παίκτες του PS5 όσο και του PS4 θα μπορέσουν να απολαύσουν το LEGO 2K Drive. Ένας racing παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, στο οποίο θα δούμε LEGO χαρακτήρες να αναμετρούνται σε ταχύτητες υψηλών ταχυτήτων!

Ο δεύτερος τίτλος, είναι το Powerwash Simulator, το οποίο εδώ και καιρό έχει αποκτήσει το τεράστιο κοινό του και συζητιέται παντού. Στόχος σας είναι να καθαρίσετε οποιαδήποτε βρώμικη επιφάνεια ή μέρος σας ζητηθεί χρησιμοποιώντας λάστιχα, πιεστικά και ακόμη περισσότερα tools!

Το τρίτο παιχνίδι, είναι το Sable, ένα Indie παιχνίδι, δημιούργημα δύο ατόμων με την συμμετοχή μάλιστα του Gregorios Kythreotis, ελληνικής καταγωγής. Πρόκειται για ένα open world exploration παιχνίδι. Οι παίκτες ελέγχουν τη Sable, ένα νεαρό κορίτσι που ξεκινά μια ιεροτελεστία ενηλικίωσης: μια αναζήτηση για μια κατάλληλη μάσκα και επιστροφή στη νομαδική της φυλή. Εξερευνώντας τον κατεστραμμένο έρημο πλανήτη του Midden, η Sable συναντά αρκετούς χαρακτήρες που τη βοηθούν να βρει τη θέση της στον κόσμο, καθώς και της αναθέτουν αρκετές εργασίες που συχνά περιλαμβάνουν την επίλυση γρίφων με το στοιχείο του platforming επίσης να είναι εμφανές.

Όλοι οι τίτλοι φυσικά θα παραμείνουν στην βιβλιοθήκη σας, αν τους εντάξετε εντός του παραπάνω διαστήματος και όσο φυσικά έχετε ενεργή συνδρομή PS Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.