Ένα βασικό Mode που δίνεται εντελώς δωρεάν επί χρόνια σε παιχνίδια θα έρθει επί πληρωμή στο Like a Dragon: Infinite Wealth!

175

To Νew Game+ mode, αποτελεί εδώ και χρόνια ένα βασικό mode το οποίο φέρνουν πάρα πολλά παιχνίδια, είτε λίγο μετά την κυκλοφορία τους είτε την ημέρα κυκλοφορίας τους. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για ένα mode, που σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις το παιχνίδι ξανά, κουβαλώντας παρέα όλα όσα έχεις ξεκλειδώσει κατά την διάρκεια του πρώτου Playthrough σου. Abilities, όπλα και ακόμη περισσότερα.

Αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται πως θα κοστίσει λίγο παραπάνω, σε όσους θέλουν να παίξουν το επερχόμενο Yakuza τίτλο, το Like a Dragon: Infinite Wealth. Συγκεκριμένα, το New Game+ θα είναι διαθέσιμο στο DLC πακέτο ”Master Vacation”, το οποίο μπορεί κάποιος να βρει μόνο στην Deluxe και Ultimate Edition αντίστοιχα, που κοστίζουν €15 και 40€ πιο ακριβά -αντίστοιχα- από την απλή έκδοση (€84,99 η Deluxe και €109,99 η Ultimate).

Η αλήθεια είναι πως αυτή η απόφαση, έχει διχάσει τους fans και είναι πραγματικά μία αλλόκοτη απόφαση από μεριά SEGA, εδώ που τα λέμε. Το παιχνίδι αναμένεται στις 26 Ιανουαρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και S και Xbox One.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.