Το απόλυτο χάος κυριαρχεί στο πρώτο Trailer της ταινίας Borderlands (BINTEO)

108

Lionsgate και Gearbox, έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer της επίσημης ταινίας Borderlands!

Η ταινία, έρχεται δια χειρός Εli Roth στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, ενώ την παραγωγή έχουν πάρει στα χέρια τους άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε ταινίες όπως το Venom και το Uncharted. Από τα πρώτα λεπτά του trailer, μπορεί σε πρώτη φάση τουλάχιστον κάποιος να καταλάβει, ότι το feeling και το ύφος των παιχνιδιών είναι εκεί, με κάθε  χαρακτήρα να προσδίδει το δικό του αλλόκοτα όμορφο ύφος!

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τους αστέρες που απαρτίζουν το cast, ενσαρκώνοντας πασίγνωστους ήρωες του αγαπημένου looter shooter της 2K και Gearbox, όπως την Cate Blanchett που υποδύεται την Lilith, τον Kevin Heart που υποδύεται τον Roland, τον Jack Black που έχει χαρίσει την φωνή του στον αξιολάτρευτο Claptrap καθώς και τους Jamie Lee Curtis (Tannis), Florian Munteanu (Krieg) και Ariana Greenblatt που υποδύεται την αγαπημένη Tity Tina!

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Η ιστορία ακολουθεί τη Lilith, καθώς ταξιδεύει στο σπίτι της στην Πανδώρα για να βρει την κόρη του Άτλαντα. Στην πορεία, συνάπτει συμμαχία με μια ομάδα αταίριαστων, για να πολεμήσει ένα εξωγήινο είδος και επικίνδυνους ληστές για να αποκαλύψει ένα από τα πιο εκρηκτικά μυστικά της Πανδώρας. Η μοίρα του σύμπαντος θα μπορούσε να είναι στα χέρια τους – αλλά θα παλέψουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου. 

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.