Τα Assassin’s Creed παιχνίδια είναι πολλά και η Ubisoft με νέο βίντεο μας βοηθά να δούμε το χρονολογικό πλαίσιο του Mirage

2257

Τρεις ημέρες, έχουν απομείνει για την επικείμενη κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, και η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα, ένα ολόφρεσκο βίντεο, στο οποίο μας εξηγεί που βρίσκεται χρονολογικά το παιχνίδι, μιας και μετράμε ήδη 13 main παιχνίδια Asssassin’s Creed, οπότε εύλογα αντιλαμβάνεστε πως εύκολα μπορεί κάποιος να χαθεί.

Το Mirage, διαδραματίζεται εννέα αιώνες μετά το Origins και 338 χρόνια πριν το πρώτο Assassin’s Creed παιχνίδι. Ο τίτλος, συνδέεται άρρηκτα με το Aassassin’s Creed Valhalla, μιας και σε αυτό γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Basim, σε πιο προχωρημένη ηλικία και πιο συγκεκριμένα 12 χρόνια μετά τα γεγονότα του Mirage. Άρα το Mirage αποτελεί prequel του Valhalla.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εννοείται πως εργαλεία, όπως το hidden blade, θα είναι παρόντα ενώ επιστρέφουν οι μάχες με τα σπαθιά και τα daggers.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Amazon Luna. Επίσης, θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, το Ubisoft+.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.