Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε νέα παιχνίδια Assassin’s Creed θα αποκαλυφθούν στο Ubisoft Forward (ΦΗΜΗ)

271

Η Ubisoft, ανακοίνωσε πως στο επερχόμενο Ubisoft Forward θα μας αποκαλύψει και επίσημα το μέλλον του Asssassin’s Creed παρέα με όλα τα επερχόμενα σχέδια της και τίτλους που έρχονται στο άμεσο μέλλον, όπως το Skull and Bones και Mario + Rabbids Sparks of Hope, τα οποία αναμένονται φέτος.

Αυτό που αρχικά γνωρίζουμε και αποτελεί επίσημο νέο, μιας και η Ubisoft το ανακοίνωσε, είναι το Assassin’s Creed Mirage το οποίο φημολογείται πως θα λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη και στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Basim, από το Assassin’s Creed Valhalla (σε πιο νεαρή ηλικία).

Όμως δε σταματά εκεί. Συμφωνά με τον πασίγνωστο insider, Tom Henderson, η Ubisoft θα αποκαλύψει πέντε νέα projects Assassin’s Creed, παρέα με ένα νέο DLC για το Assassin’s Creed Valhalla.

Το πρώτο φυσικά είναι το Mirage. 

H Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Assassin’s Creed Mirage – Αποκαλυπτήρια στις 10 Σεπτεμβρίου

Τα άλλα δύο, τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του Assassin’s Creed Infinity, ονομάζονται Assassin’s Creed Project Red και Assassin’s Creed Project Hexe. Το Project Red θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία. Κάποια αρχικά concept arts που έχουν κυκλοφορήσει απεικονίζουν μία γυναίκα Assassin που μοιάζει με σαμουράι, άρα πιθανό να μιλάμε για γυναικείο πρωταγωνιστή.

Το Project Hexe, το οποίο μέχρι σήμερα ονομαζόταν Project Neo, αναφέρεται πως αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal και θα αποτελέσει το πιο σκοτεινό παιχνίδι Assassin’s Creed που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται κατά την εποχή του ”witch hunt” στην Κεντρική Ευρώπη του 16ου αιώνα. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι το Project Jade, ένας mobile τίτλος ο οποίος θα λαμβάνει χώρα στην Κίνα. Παρέα έχουμε και το Project Nexus, το οποίο είναι ένα παιχνίδι VR αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα παρουσιαστεί στο Ubisoft Connect.

Τέλος, θα υπάρξει και ένα ολόφρεσκο DLC για το Assassin’s Creed Valhalla. Οπότε ανακεφαλαιώνουμε:

  • Assassin’s Creed Mirage (Βαγδάτη)
  • Assassin’s Creed Project Red (Iαπωνία)
  • Assassin’s Creed Project Hexe (Κεντρική Ευρώπη)
  • Assassin’s Creed Project Jade (Mobile τίτλος/Κίνα)
  • Assassin’s Creed Project Nexus (VR τίτλος)
  • Assassin’s Creed Valhalla DLC

Όλα τα παραπάνω (εκτός φυσικά του Mirage) είναι φήμες, αλλά δεδομένου πως έρχονται δια στόματος Tom Henderson, μάλλον ακουμπούν την πραγματικότητα.

Το Ubisoft Forward θα έρθει στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 (ώρα Κύπρου).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.