Όλοι οι PlayStation VR τίτλοι που θα δούμε μέσα στο 2021

466

H Sony ανακοίνωσε μία λίστα VR παιχνιδιών τα οποία θα έρθουν μέσα στο 2021 για το PlayStation VR.

Είχαμε κάμποσο καιρό να δούμε ένα μαζικό Line-up VR τίτλων και αυτό είναι κάτι ευχάριστο για τους κατόχους του PS VR.

 After the Fall

Πρόκειται για ένα co-op action FPS σε έναν post-apocalyptic κόσμο που μέλημα σας είναι η επιβίωση. Θα έρθει με cross-platform multiplayer support και αυτό είναι το πρώτο trailer:

Zenith: The Last City

Συνεχίζουμε με το Zenith: The Last City, έναν VR MMO τίτλο με πολλά στοιχεία action και RPG. Μάχες σώμα με σώμα σε ένα πολύ ιδιαίτερο combat, καθώς και με Multiplayer mode κάνουν το παιχνίδι μία εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της μάχης και των RPG.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar 

Ανακοινώθηκε το I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar, το sequel του πρώτου παιχνιδιού το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2016.

Έρχεται δια χειρός Schell Games, και στο παιχνίδι αναλαμβάνεται τον ρόλο ενός κατάσκοπου ως ένας άλλος ”007” προσπαθώντας να φέρεται εις πέρας διάφορα συμβόλαιο σε πολλαπλά επίπεδα.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Fracked 

Συνεχίζουμε με το Fracked, έναν action-adventure τίτλο ο οποίος αναμένεται στο PS VR το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η Sony, το Fracked συνδυάζει cover gunplay, 1:1 run και παντρεύει, climbing και skiing όπως δεν έχουμε δει ποτέ ξανά σε VR τίτλο. Τέλος, αναφέρεται πως τα move controllers θα παίξουν πολύ σημαντικό παράγοντα στο gameplay.

Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

Song in the Smoke

 

Το Song in the Smoke, είναι ένας νέος survival τίτλος δια χειρός 17-bit, στον οποίο το crafting, το κυνήγι, και η τροφή είναι παράγοντες που θα σας κάνουν να ζήσετε λίγο παραπάνω σε έναν θανατηφόρο VR κόσμο.

Δείτε το Announce Trailer παρακάτω:

Doom 3: VR Edition

 

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Ο λόγος για το DOOM3: VR Edition, το οποίο θα έρθει στις 29 Μαρτίου και θα είναι backwards compatible στο PlayStation 5. Πάρτε το Aim Controller σας, φορέστε το VR headset Σας και ετοιμαστείτε να εισβάλλετε στην αρένα, πολεμώντας δαίμονες όντας ένας από τους τελευταίους επιζώντες στο UAC facility.

Ακολουθεί το trailer:

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.