Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις από το Kickoff Live! του Summer Game Fest 2021

475

Σιγά σιγά μπαίνουμε στον χορό της Ε3 2021 και οι ανακοινώσεις αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η αρχή έγινε, με το χθεσινό Livestream και το Kickoff Live!, με τον Geoff Keighley στα πλαίσια του Summer Game Fest. Παρακάτω θα δούμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις που προβλήθηκαν στο σχεδόν δίωρο show:

METAL SLUG TACTICS

Oι λάτρεις της δεκαετίας του ’90 σίγουρα θα το θυμούνται! Ναι, η σειρά επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια με νέα στοιχεία και ύφος!

TINY TINA’S WONDERLANDS

H Tiny Tina, γνωστή από τη σειρά Borderlands επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια στο spinn-off πόνημα της Gearbox με όνομα Tiny Tina’s Wonderlands, το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν του Borderlands. Το παιχνίδι θα έρθει στις αρχές του επόμενου έτους και αυτό είναι το πρώτο Trailer:

LOST ARK

Πρόκειται για ένα ολόφρεσκο MMO από την Αmazon Games και αναμένεται να έρθει στα τέλη του 2021.

JURASSIC WORLD EVOLUTION 2

Το Jurassic World Evolution επιστρέφει με τον δεύτερο τίτλο της σειράς, συνεχίζοντας αυτό που άρχισε το πρώτο παιχνίδι. Νέος κόσμος, νέες ιστορίες και νέοι φυσικά δεινόσαυροι σας περιμένουν. Αναμένεται μέσα στο έτος.

DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT

Geoff Keighley και Hideo Kojima πάνε μαζί. Δε θα μπορούσε να λείπει ο πασίγνωστος δημιουργός από show του Geoff. Ο Kojima εμφανίστηκε, δίχως να μας δώσει πληροφορίες για το επόμενο project του αλλά μας άφησε μία έκπληξη για τέλος, παρουσιάζοντας το Death Stranding Director’s Cut, το οποίο θα έρθει αποκλειστικά στο PS5.

CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR SEASON 4

Ένα νέο trailer είδαμε για την επερχόμενη σεζόν του Call of Duty Black Ops Cold War καθώς και για το υλικό που θα έρθει στο Warzone. Νέα όπλα, νέοι χάρτες και ακόμη περισσότερα τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

SOLAR ASH

Ακόμη περισσότερα gameplay πλάνα είδαμε για το Solar Ash, δια χειρός Heart Machine με την Annapurna Interactive να βρίσκεται επίσης πίσω από το Project. Αυτό το μοναδικό Indie αναμένεται μέσα στο 2021.

ΤΗΕ ΑΝACRUSIS

Το The Anacrusis, έιναι ένα τεσσάρων παικτών co-op first person shooter το οποίο τοποθετείται σε ένα διαστημόπλοιο το οποίο έχει καταληφθεί από εξωγήινους. Στόχος σας να εξολοθρεύσετε την απειλή, σε ένα εικαστικό που θυμίζει κάτι από Overwatch. Διαθέσιμο το φθινόπωρο αποκλειστικά σε PC και Xbox, ενώ θα βρίσκεται και από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

TWO POINT CAMPUS

Έλα στη θέση των καθηγητών και των διευθυντών για να δεις τη γλύκα! Διαχειρίσου campus πανεπιστημίων, βάλε στη σειρά τους μαθητές και καλή τύχη!

VAMPIRE: THE MASQUERADE BLOODHUNT

Battle royale με βαμπίρ; Για όχι;! Ο λόγος για το Vampire: The Masquerade Bloodhunt, το οποίο θα σας βάλει σε έναν αιματηρό κόσμο με τους πιο δυνατούς να κερδίζουν. Πατήστε εδώ εάν θέλετε να λάβετε συμμετοχή στη closed alpha. Το παιχνίδι αναμένεται σε PC μέσα στο έτος.

TALES OF ARISE

Ένα νέο trailer είδαμε για το RPG Tales of Arise. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα είναι πως το παιχνίδι αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

MONSTER HUNTER STORIES 2

Το sequel του spin-off Monster Hunter Stories, έρχεται στο Nintendo Switch στις 9 Ιουλίου. Το παιχνίδι τηρεί την RPG μορφή του και μας συστήνει νέους ήρωες και ιστορίες:

TRIBES OF MIDGARD

Νέος co-op τίτλος που όπως φανερώνει ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους Vikings. Ο τίτλος της Norsfell Games ο οποίος εκδίδεται από την Gearbox αναμένεται στις 27 Ιουλίου.

PLANET OF LANA

Ένα Indie το οποίο ξεχωρίσαμε στην παρουσίαση είναι το Planet of Lana, το οποίο ξεκάθαρα έχει επηρεαστεί από τα αριστουργήματα της Playdead, όπως το Inside. Πρόκειται για ένα puzzle-adventure παιχνίδι το οποίο αναμένεται αποκλειστικά σε XBOX. Απολαύστε:

ΕVIL DEAD: THE GAME

Μετά από καιρό βλέπουμε νέες πληροφορίες για το Evil Dead: The Game. Αυτή την φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε εκτενή gameplay πλάνα από τον τίτλο της Saber Interactive ο οποίος είναι επηρεασμένος από τις ταινίες Evil Dead. Μία μίξη ανάμεσα σε Dead by Daylight και Friday the 13th: The Game, με άφθονο όμως shooting. Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2021.

ΤΗΕ DARK PICTURES ANTHOLOGY: HOUSE OF ASHES

Νέο trailer είδαμε για τον τρίτο τίτλο της horror ανθολογίας δια χειρός Supermassive Games. Το παιχνίδι αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου για PS4/PS5, Xbox One και Series X|S καθώς και PC. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και μία συλλεκτική έκδοση, η Pazuzu Edition, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω (κόστος €60). Tέλος όσοι κάνουν Pre-Order το παιχνίδι θα λάβουν το Curator’s Cut του House of Ashes.

ΒACK 4 BLOOD

Στα πλαίσια του show μάθαμε πως το Back 4 Blood θα λάβει μία Open Beta το διάστημα 12-16 Αυγούστου. Τα pre-orders θα ανοίξουν στις 5 Αυγούστου με το παιχνίδι να έρχεται στις 20 Οκτωβρίου. Τέλος, τα Pre-orders θα έχουν και early access σε αυτή τη δοκιμαστική έκδοση.

ELDEN RING

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο! FromSoftware και Bandai Namco έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για τον πολυαναμενόμενο τίτλο του Hidetaka Miyazaki και του George R.R Martin.

Tο παιχνίδι αναμένεται στις 21 Ιανουαρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

 

Αξιοσημείωτες ανακοινώσεις

1. Η Deviation Games είναι μία νέα ομάδα από τους Dave Anthony και Jason Blundell, πρώην μέλη της Treyarch, ομάδα ανάπτυξης του Call of Duty: Black Ops. Το νέο αυτό studio εργάζεται αποκλειστικά με τη Sony για να φέρουν ένα τίτλο στο PlayStation.

2. Νέα για το Among Us, με την InnerSloth να μας αποκαλύπτει τι πρόκειται να φέρει στο παιχνίδι. Αρχικά αναμένεται το support 15 παικών. Νέα skins και καλύτερα γραφικά, νέο χάρτη, achievments, account linking ανάμεσα σε πλατφόρμες, cosmetics για τα visors, νέοι ρόλοι και τέλος ένα κρυφτό (hide & seek) mode.

https://www.youtube.com/watch?v=cL44mSdZ5Zs

3. Το Stranger Things εισβάλει στο Smite! Το πασίγνωστο moba παιχνίδι θα λάβει μία ολοκαίνουργια πίστα με θέμα το γνωστό show του Netflix, καθώς και ήρωες όπως την Eleven, τον Hopper, The Demogorgon και The Mind Flayer.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.