Όλες οι ανακοινώσεις του THQ Nordic Showcase

397

Η THQ Nordic πραγματοποίησε το δικό της καλοκαιρινό show, μέσω του οποίου μας αποκάλυψε όλα τα μελλοντικά σχέδια της.

Εκτός φυσικά από την τεράστια ανακοίνωση του reboot για το Alone in the Dark, για το οποίο μπορείτε να μάθετε τα πάντα, πατώντας εδώ, ο γνωστός publisher μας είχε και άλλες εκπλήξεις τις οποίες θα δούμε παρέα παρακάτω:

Νέο gameplay trailer από το Destroy All Humans! 2 Reprobed το οποίο αναμένεται στις 30 Αυγούστου. Να πούμε πως ο original τίτλος μετρά ήδη αρκετά χρόνια κυκλοφορίας, μιας και κυκλοφόρησε το 2006, ενώ η ανανεωμένη έκδοση του κλασσικού τίτλου, θα έρθει να συστηθεί σε νέους παίκτες με όλες τις τεχνολογίες αιχμής του 2022.

Το Space for Sale είναι ένα ολόφρεσκο παιχνίδι το οποίο ανακοινώθηκε. Έχουμε τον έλεγχο ενός προγραμματιστή ο οποίος καταφέρνει και δημιουργεί εξαιρετικές οικίες για επίδοξους αγοραστές, εντός διάφορων πλανητών του ηλικιακού συστήματος. O τίτλος θα έρθει σύντομα σε PC.

Ναι, είναι γεγονός. Ακόμη μία ανακοίνωση ενός remake για έναν κλασσικό τίτλο, ανακοίνωσε η THQ Nordic. Ο λόγος για το εμβληματικό, πρώτο Gothic, για το οποίο είδαμε το πρώτο trailer δίχως όμως κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είδαμε και το τρίτο μέρος του Jagged Alliance. Στο Jagged Alliance 3 προσλαμβάνετε μια ομάδα μοναδικών μισθοφόρων για να σώσουν τον πρόεδρο του Grand Chien, ο οποίος απήχθη από μια παραστρατιωτική δύναμη γνωστή ως “The Legion”.

Συμμετάσχετε σε έντονες μάχες και ξοδέψτε τους πόντους δράσης σας με σύνεση σε στρατηγικές, turn-based μάχες. Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον και τη δύναμη των μισθοφόρων σας για να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι των εχθρών σας. Λεηλατήστε και προσαρμόστε ένα οπλοστάσιο αξιοποιώντας στο έπακρο τα ειδικά προνόμιά σας, για να κερδίσετε τη μάχη ενάντια στο “The Legion”.

Ο τίτλος αναμένεται σε PC.

To Τhe Valiant είναι ένας νέος τίτλος RTS, μέσω του οποίου θα ταξιδέψουμε στην εποχή των Σταυροφοριών. Το παιχνίδι θα εμπεριέχει co-op και αναμένεται σε PC.

Συνεχίζει να ”δίνει πόνο” η THQ με τα παιχνίδια στρατηγικής. Αυτή τη φορά έχουμε το Tempest Rising, ένα ακόμη real-time strategy με πάρα πολλά RPG στοιχεία.

Μετά την κλιμάκωση της κρίσης των πυραύλων της Κούβας το 1997, επισημοποιήθηκε ένας πυρηνικός Παγκόσμιος Πόλεμος.

Όλες οι πρώην υπερδυνάμεις γονάτισαν γρήγορα στη συντομότερη και πιο καταστροφική σύγκρουση της ανθρωπότητας. Το καύσιμο για αυτόν τον πόλεμο είναι μια νέα, ισχυρή ουσία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ενέργειας. Τρεις διαφορετικές φατρίες βρίσκονται σε έναν απεγνωσμένο αγώνα για εξουσία και πόρους και εξαρτάται από εσάς ποια φατρία θα επιλέξετε.

To Knights of Honor II: Sovereign, είναι ένα ακόμη παιχνίδι στρατηγικής.

Γίνετε ο Κυρίαρχος και πολεμήστε για τον έλεγχο της Ευρώπης την εποχή του μεσαίωνα. Επιλέξτε προσεκτικά τη βασιλική σας αυλή και καθορίστε τη μοίρα του λαού σας, είτε πρόκειται για πλούτη, κατάκτηση, ίντριγκα, εμπόριο ή ήττα! Δημιουργείστε τον στρατό σας, για να υπερασπιστείτε τα εδάφη σας ή φέρτε τον πόλεμο στο κατώφλι του εχθρού σας.

O τίτλος αναμένεται σε PC.

Επιστροφή για το Outcast, μέσω του Outcast 2 – A New Beginning. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα από το δεύτερο μέρος του franchise, το οποίο μας κρατά με αρκετά όμορφες φιλοδοξίες.

Ο τίτλος αναμένεται σε κονσόλες νέας γενιάς και PC.

Showcase trailer και για το AEW: Fight Forever. Το παιχνίδι συνδυάζει αυτή τη νοσταλγική αίσθηση του arcade-wrestler με τις καινοτόμες νότες του All Elite Wrestling και τις διαδοχικές επιθετικές κινήσεις. Το AEW: Fight Forever φέρνει τους καλύτερους όλων στο ρόστερ του, σε ένα μοναδικό παιχνίδι.

Θα σας θυμίσει αρκετά φυσικά τους τίτλους WWE 2K.

Συνεχίζουμε με το Wreckreation, έναν νέο arcade racer από developers που έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε franchises οπως το Need for Speed Και Burnout.

O τίτλος θα εμπεριέχει online και μία πληθώρα από modes και οχήματα.

Το Way of the Hunter, είναι ένας simualtion τίτλος κυνηγιού στον οποίο φυσικά αναλαμβάνεται τον ρόλο, ενός κυνηγού.

Γίνετε ιδιοκτήτης ενός κυνηγετικού καταφυγίου που βρίσκεται ανάμεσα σε πανέμορφους βιότοπους γεμάτους άγρια ζωή. Ανακαλύψτε αληθινά ζώα και χειριστείτε διάφορα λεπτομερή και άκρως ρεαλιστικά όπλα, ενώ αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις μιας ταλαιπωρημένης οικογενειακής επιχείρησης.

To Stuntfest-World Tour, είναι ένας arcade racing τίτλος, o οποίος διεξάγεται σε θεότρελες πίστες σε ένα elimination-based σκηνικό.

Το παιχνίδι αναμένεται σε PC σύντομα.

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης επιστρέφει στο νέο Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake, μέσω ενός ολόφρεσκου platformer γεμάτο δράση και περιπέτεια!

O τίτλος αναμένεται σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Αυτές ήταν όλες οι ανακοινώσεις της THQ Nordic. Παρακάτω υπάρχει και ο σχετικός σύνδεσμος με ολόκληρο το show σε ένα βίντεο.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.