Όλες οι ανακοινώσεις της Nintendo από την E3 2019

567

Η Nintendo και αυτή με την σειρά της, πραγματοποίησε την δικιά της Press Conference στα πλαίσια της E3 2019.

Παρακάτω θα δούμε όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας, μαζεμένες:

1. Αποκαλύφθηκε τοMario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, όπου θα δούμε φυσικά την παρέα του Mario και Sonic, να αγωνίζονται στα κλασσικά αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το παιχνίδι αναμένεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch τον Νοέμβριο.

2. To Super Lucky’s Tale, έρχεται και επίσημα στο Nintendo Switch, για το οποίο όμως δεν μάθαμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως και να έχει τον περιμένουμε πως και πως!

3. Σειρά για το Spyro Reignited να έρθει στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα διατεθεί στην υβριδική κονσόλα της Nintendo στις 3 Σεπτεμβρίου, όπως και την ίδια ημέρα θα έρθει και σε PC.

4. Νέα, για το remake του The Legend of Zelda: Link’s Awakening, ήρθαν στην σκηνή της E3 2019. Nέο gameplay trailer, δόθηκε στην δημοσιότητα όπου βλέπουμε τα άκρως ανανεωμένα γραφικά. Επίσης, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική ”Dreamer Edition”, του παιχνιδιού η οποία εμπεριέχει ένα artbook. Επίσης ανακοινώθηκε και η Limited Edition του παιχνιδιού, όπου θα φέρει ένα artbook 120 σελίδων, καθώς και μία μεταλλική θήκη όπου έχει την μορφή ενός GameBoy.

Το παιχνίδι αναμένεται αποκλειστικά στο Switch, στις 20 Σεπτεμβρίου.

5. Nέα είχαμε και για το Daemon X Machina, για το οποίο είδαμε ένα νέο gameplay trailer. Ο τίτλος της MARVELOUS! θα έρθει αποκλειστικά στο Nintendo Switch, στις 13 Σεπτεμβρίου.

6. Το Alien Isolation, έρχεται και επίσημα στο Nintendo Switch. Ο πολυβραβευμένος τίτλος της Creative Assembly, θα έρθει στην κονσόλα της Nintendo μέσα στον χρόνο. Επί προσθέτως, άλλοι τίτλοι οι οποίοι θα έρθουν στην κονσόλα της εταιρίας είναι τα Resident Evil 5 και 6 τα οποία θα έρθουν μέσα στο φθινόπωρο, το Trials of Mana, το οποίο θα έρθει στις αρχές του 2020 στο Switch, όπως επίσης και το The Witcher 3, μέσω του  The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, με την κυκλοφορία να έχει οριστεί εντός του 2019.

7. Νέος χαρακτήρας ανακοινώθηκε για το Super Smash Bros. ultimate, ο οποίος έρχεται από το Dragon Quest XI. O Luminari θα κάνει την εμφάνισή του εντός του παιχνιδιού έχοντας και διαφορετικά skins από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (Dragon Quest XI, VIII, IV και III). Ο νέος χαρακτήρας, θα δοθεί στο παιχνίδι, εντός του καλοκαιριού.

8. Ο Banjo και Kazooie έρχονται στο Super Smash Bros. Ultimate Μέσα στο 2019 ως DLC. Οι αγαπημένοι ήρωες, που τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσω του Nintendo 64, θα έρθουν λίγο πιο μετά την κυκλοφορία του Luminari από το Dragon Quest.

9. Ο Luigi επιστρέφει μέσω του Luigi’s Mansion 3! Ο αδερφός του Mario επιστρέφει σε νέες περιπέτειες με τον νέο τίτλο να υποστηρίζει co-op. Το παιχνίδι θα έρθει μέσα στο 2019 αποκλειστικά σε Nintendo Switch και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα:

10. Νέο trailers αποκαλύφθηκε για το Astral Chain με νέα gameplay πλάνα από τον αποκλειστικό τίτλο της Nintendo και Platinum Games.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά πλάνα:

11. Νέο trailer και από το Marvel Ultimate Alliance 3, έδωσε στην δημοσιότητα η Nintendo στα πλαίσια της E3 2019. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op τοπικό και online έως και 4 παίκτες.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 19 Ιουλίου αποκλειστικά για Nintendo Switch.

12. Το No More Heroes 3 είναι γεγονός, μέσω ενός νέου trailer.

Το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά στο Nintendo Switch το 2020. Αυτό είναι το trailer:

13. Νέο Trailer και για το Fire Emblem: Three Houses, τον αποκλειστικό τίτλο της Nintendo όπου θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου.

14. Για το τέλος, η Nintendo μας άφησε την μεγάλη έκπληξη ανακοινώνοντας μας και επίσημα, πως το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, βρίσκεται και επίσημα σε στάδιο ανάπτυξης.

Και το hype ξεκινά με το παρακάτω teaser trailer:

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.