Όλες οι ανακοινώσεις από το State of Play

483

Ακόμη ένα State of Play, πραγματοποιήθηκε από τη Sony και παρακάτω θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όσα είδαμε στο μισάωρο show της εταιρίας.

Moss: Book II 

To show άνοιξε με ένα PlayStation VR τίτλο. Ο λόγος για το Moss: Book II, για το οποίο είδαμε το πρώτο gameplay trailer δίχως να ξέρουμε όμως ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Arcadegeddon 

Συνεχίζουμε με το Arcadegeddon, ένα παιχνίδι δια χειρός IllFonic! Πρόκειται για έναν co-op multiplayer shooter τίτλο ο οποίος βρίσκεται από σήμερα, 9 Ιουλίου διαθέσιμος σε early access σε PlayStation 5 και PC μέσω του Epic Games Store.

Tribes of Midgard

To Tribes of Midgard, έρχεται σε PS4 και PS5 στις 27 Ιουλίου και η Norsfell, μας ανακοίνωσε τα post-launch σχέδια της για τον 1-10 player co-op action adventure survival RPG τίτλο της.

Στην πρώτη σεζόν με όνομα The Wolf Saga, νέα τέρατα, νέα classes και ακόμη περισσότερα θα έρθουν να προστεθούν στον τίτλο.

Sifu 

Νέο gameplay trailer είδαμε και για το Sifu, τον νέο τίτλο της Sloclap, studio πίσω από το Absolver. Μαζί με το trailer μαθαίνουμε πως ο third person combat action τίτλος θα λάβει καθυστέρηση τελικά χάνοντας το 2021. Αναμένεται στις αρχές του 2022.

JETT : The Far Shore

To JETT : The Far Shore, είναι το νέο παιχνίδι δια χειρός Superbrothers. Πρόκειται για έναν science fiction τίτλο, για τον οποίο είδαμε και τα πρώτα gameplay πλάνα. Το παιχνίδι θα κινείται σε cinematic narrative adventure μονοπάτια και αναμένεται μέσα στο 2021.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

Ανακοινώθηκε το Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles, το οποίο είναι βασισμένο στο anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη CyberConnect2, και αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

 

 

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο action-exploration τίτλος, αναμένεται να έρθει σε PS4 και PS5 στις 7 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι το πρώτο gameplay trailer:

Lost Judgment

Νέα gameplay πλάνα είδαμε για το Lost Judgment, το sequel του Judgment, δια χειρός Ryu Ga Gotoku Studio. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, στις 24 Σεπτεμβρίου για PS4 και PS5.

Death Stranding Director’s Cut 

Νέο trailer και για το Death Stranding Director’s Cut, το οποίο αναμένεται αποκλειστικά στο PS5 στις 24 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος έχει λάβει ιδιαίτερη φροντίδα για τη νέα κονσόλα της Sony, ενώ παράλληλα η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού θα φέρει πολλά νέα πράγματα, όπως νέα battles, νέα combat mechanics, νέα όπλα όπως ένα Mounted machine gun, προσθήκη firing range, επιπρόσθετο delivery support, racing mode και ακόμη περισσότερα.

Deathloop

Η βραδιά έκλεισε με το gameplay από το Deathloop όπως μας είχε υποσχεθεί η Sony. Παρακάτω θα δείτε σχεδόν 10 λεπτά gameplay πλάνων από τον τίτλο της Arkane Lyon, ομάδα πίσω από τα Dishonored.

Στο συγκεκριμένο video θα δούμε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα το Stealth αλλά και το shooting, ενώ παράλληλα θα δούμε πιο αναλυτικά το πως λειτουργεί αυτή η ”λούπα”. Κάθε φορά που πεθαίνετε αρχίζετε από την αρχή, και κάθε λούπα κρύβει τα δικά της μυστικά και ακόμη περισσότερα για εσάς να ανακαλύψετε. Το παιχνίδι αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά για λίγο χρονικό διάστημα στο PS5 όσον αφορά τις κονσόλες και σε PC.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το Show μαζί:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.