Όλες οι ανακοινώσεις από το Nintendo Direct Mini

349

Η Nintendo πιστή στο ραντεβού της, πραγματοποίησε ένα Nintendo Direct mini, όπως το ονόμασε, το οποίο αφορούσε third-party τίτλους που θα έρθουν στο Nintendo Switch.

Το show ήταν μικρό, έχοντας μόλις 25 λεπτά διάρκεια αλλά είχαμε κάποια ενδιαφεροντα πραγματάκια. Ας τα δούμε:

Mega Man Battle Network Legacy Collection

Έρχεται η remastered συλλογή και των 10 βασικών τίτλων του spin-off franchise Mega Man Battle Network, τα οποία είχαν έρθει για πρώτη φορά στο Game Bot Advanced. Θα έχουμε φυσική μορφή η οποία θα διαθέτει και τα 10 παιχνίδια και μία digital χωρισμένη στα δύο, Vol.1 και Vol.2.

Η συλλογή θα φέρει ένα νέο μουσικό Mode με πάνω από 150 τραγούδια καθώς και μία συλλογή από 1000 art designs-φωτογραφίες.

Ας δούμε τους τίτλους:

  • Mega Man Battle Network
  • Mega Man Battle Network 2
  • Mega Man Battle Network 3: Blue
  • Mega Man Battle Network 3: White
  • Mega Man Battle Network 4: Blue Moon
  • Mega Man Battle Network 4: Red Sun
  • Mega Man Battle Network 5: Team Colonel
  • Mega Man Battle Network 5: Team Protoman
  • Mega Man Battle Network 6: Cybeast Gregar
  • Mega Man Battle Network 6: Cybeast Falzar

Συνεχίζουμε με το Monster Hunter Rise: Sunbreak, το οποίο αναμένεται στις 30 Ιουνίου τόσο για Nintendo Switch όσο και για PC. Τον Αύγουστο θα προστεθούν ακόμη περισσότερα τέρατα ενώ πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε και το demo που κυκλοφορεί από σήμερα:

Το NieR: Automata έρχεται στο Nintendo Switch μέσω του NieR: Automata The End of Yorha Edition. Η εν λόγω έκδοση θα εμπεριέχει όλα τα DLC καθώς και νέα outfits. Αναμένεται στις 6 Οκτωβρίου.

Συνεχίζουμε με τον τίτλο της Annapurna Interactive, Lorelei and the Laser Eyes, έναν σουρεαλιστικό adventure-puzzle τίτλο, ο οποίος αναμένεται το 2023 για Nintendo Switch.

To Super Bomberman R 2, δια χειρός Konami, είναι έναν τίτλος στον οποίο πάνω από 15 άτομα μπορούνα να παίξουν παρέα, σε διάφορες αρένες γεμάτες δράση και περιπέτεια. Αναμένεται το 2023.

Ο Pac-Man επιστρέφει μέσω του Pac-Man World Re-Pac, το οποίο αποτελεί το remake του κλασσικού τίτλου Pac-Man World. Αναμένεται στις 26 Αυγούστου.

Τo Blanc είναι ένα καλλιτεχνικό cooperative adventure παιχνίδι το οποίο ακολουθεί το ταξίδι ενός λύκου και ενός ελαφιού που έχουν εγκλωβιστεί σε μία απέραντη χιονισμένη ερημιά. Τα δύο ζώα πρέπει να συνεργαστούν με σκοπό να γυρίσει το καθένα στην οικογένειά του.

Αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2023.

Την ευκαιρία να δούμε νέα πλάνα από το πολυπόθητο Return To Monkey Island, είχαμε στο Show της Nintendo. Παρακάτω θα δείτε το νέο Trailer καθώς και νέο φωτογραφικό υλικό. Ο τίτλος αναμένεται μέσα στο 2022.

Συνεχίζουμε με το Mario + Rabbids Sparks of Hope, δια χειρός Ubisoft. Όπως μάθαμε ο τίτλςο θα έρθει στις 20 Οκτωβρίου ενώ αύριο, 29 Ιουνίου η Ubisoft θα πραγματοποιήσει και ένα ειδικό Livestream για το παιχνίδι (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η σειρά Persona έρχεται επιτέλους και σε Nintendo Switch έπειτα την πρόσφατη ανακοίνωση, πως το franchise θα έρθει και σε PC. Πιο συγκεκριμένα τα Persona 5 Royal, Persona 4 Golden και Persona 3 Portable θα έρθουν σε Nintendo Switch, με το Royal να φτάνει στις 21 Οκτωβρίου, ενώ αναμένουμε και ημερομηνία για τα άλλα δύο παιχνίδια.

Αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου.

 

Νέα πλάνα και για το Minecraft Legends, το οποίο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο XBOX & Bethesda Games Showcase.

Πρόκειται για έναν action-strategy τίτλο ο οποίος θα εμπεριέχει campaign και θα μπορεί να παιχτεί σε solo και σε co-op. Φυσικά, θα υπάρχει και multiplayer.

Ο τίτλος θα έρθει μέσα στο 2023.

Αυτές ήταν οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις. Εάν θελήσετε να δείτε όλο το show ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.