Όλα όσα μάθαμε στο πιο πρόσφατο State of Play

592

Η Sony πιστή στο ραντεβού της πραγματοποίησε ακόμη ένα State of Play, το οποίο στάθηκε κυρίως σε επερχόμενους third-party τίτλους αλλά και πιο μικρέ παραγωγές. Παρακάτω θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, τι μάθαμε σε αυτά τα περίπου 20 λεπτά, όπου διέρκησε το show:

Deathverse -Let it Die

Το Deathverse: Let It Die, δια χειρός Supertrick Games αποτελεί έναν PvPvE τίτλο, στον οποίο θα ανταγωνιστείτε τόσο άλλους παίκτες αλλά και εχθρούς. Όπλα τελευταίας τεχνολογίας, αναβάθμιση του χαρακτήρα σας καθώς και την ειδική ρομποτική μονάδα ”Wilson”, που θα είναι στο πλευρό σας, θα έχετε όσα χρειάζεστε για να επιβιώσετε.

Το παιχνίδι αναμένεται την άνοιξη του 2022 σε PS4 και PS5.

We Are OFK

Το We Are OFK, ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων φίλων στα 20 τους χρόνια, καθώς προσπαθούν να εισβάλουν στη μουσική βιομηχανία. Μέσε όλο αυτό, βιώνουν την καθημερινότητα ως νέοι, θα ερωτευτούν, θα πρέπει να πληρώσουν το ενοίκιο τους και να εξασκήσουν την τέχνη τους στο Λος Άντζελες.

Ο τίτλος της Team OFK, θα έρθει μέσα στο 2022.

Bugsnax: The Isle of BIGsnax 

Nέο υλικό έρχεται στο Bugsnax, μέσω του The Isle of Bugsnax update, στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε μία μυστηριώδη νέα γη που σέρνεται με τα υπερμεγέθη Bugsnax.

Το free update θα έρθει το 2022.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Συνεχίζουμε με το Five Nights at Freddy’s: Security Breach για το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά gameplay πλάνα, αλλά και θα μάθουμε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο τίτλος της Steel Wool Games έπειτα τις καθυστερήσεις που έλαβε θα έρθει στις 16 Δεκεμβρίου.

Death’s Door 

Νέο trailer για το Death’s Door δια χειρός Acid Nerve το οποίο θα έρθει στα χέρια μας από την Devolver Digital. Πρόκειται για έναν 3D, ισσομετρικό action-adventure παιχνίδι το οποίο θα έρθει στις 23 Νοεμβρίου.

Όσοι κάνουν pre-order το παιχνίδι θα λάβουν ως δώρο το Titan Souls.

KartRider: Drift 

Πρώτα Gameplay πλάνα και από το KartRider: Drift, δια χειρός NEXON Korea. Όπως μαρτυρά ο τίτλος πρόκειται για έναν racing καρτ παιχνίδι, το οποίο θα είναι free-to-play.

Κάνοντας sign-up εδώ, μπορείτε να μπείτε στη λίστα για τη Closed Beta 3.

The King of Fighters XV

Trailer και ανακοίνωση της Open Beta για το The King of Fighters XV, είχαμε την ευκαιρία να δούμε. Εκτός από τα gameplay πλάνα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα ηρωίδα Dolores αλλά και να πάρουμε μία ιδέα από τα Online Casual Matches και Room Matches modes.

H open beta θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου.

Ο fighting τίτλος αναμένεται στις 14 Φεβρουαρίου του 2022.

First Class Trouble

To First Class Trouble, αποτέλεσε από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις της βραδιάς. Έξι παίκτες μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά δύο από αυτούς είναι οι Personoids που προσπαθούν κρυφά να εμποδίσουν τους Residents να δραπετεύσουν.

Η στρατηγική, οι σωστές κινήσεις και ο σωστός υπολογισμός της εκάστοτε πληροφορίες που λαμβάνετε είναι το κλειδί για τη νίκη. Το παιχνίδι είναι φανερά επηρεασμένο από το ύφος του Among Us αλλά σε ένα εντελώς άλλο στυλ. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Invisible Walls, και βρίσκεται ήδη σε early access στο Steam.

Παράλληλα μαθαίνουμε πως θα έρθει σε PS4 και PS5 στις 2 Νοεμβρίου.

Star Ocean The Divine Force

To Star Ocean The Divine Force, είναι ένα JRPG, από Square Enix με εμφανώς sci-fi επιρροές ως προς το ύφος του, το οποίο θα εμπεριέχει πολλαπλούς playable χαρακτήρες και διαφορετικές ιστορίες σε ένα τεράστια σύμπαν και ένα ιδιαίτερο battle σύστημα.

Αναμένεται μέσα στο 2022.

Little Devil Inside

To show έκλεισε με το Little Devil Inside, το οποίο έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και δε θα μας φανεί καθόλου περίεργο εάν διεκδικήσει και το παιχνίδι της χρονιάς (για το 2022).

Στο Little Devil Inside, αναλμβάνεις τον ρόλο ενός αριστοκράτη μισθοφόρου. Το ύφος του παιχνιδιού φέρνει πολλά vibes από τη Βικτωριανή εποχή, που μυστηριώδεις μορφές ζωής όντως υπάρχουν. Σας έχει προσλάβει ένας καθηγητής στο τοπικό πανεπιστήμιο για τον βοηθήσετε στην έρευνα, τη διερεύνηση και τη μελέτη μεταφυσικών δραστηριοτήτων που θεωρούνται κανονικές απειλές αλλά σπάνια αντιμετωπίζονται έτσι.

Ξεκινήστε επικίνδυνες αποστολές γεμάτες ρίσκο, ασχοληθείτε με δευτερεύουσες αποστολές, συναντήστε αναπάντεχα γεγονότα, περιπλανηθείτε και εξερευνήστε έναν κόσμο όπου η πρόοδος της βιομηχανίας έχει ήδη ξεκινήσει. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να μείνετε ζωντανοί και να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας.

O action-adventure τίτλος της Neostream  αναμένεται μέσα στο 2022.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.