Όλα όσα είδαμε στο State of Play της 23ης Φεβρουαρίου

261

Πριν λίγες ώρες η Sony, πραγματοποίησε ένα νέο State of Play, στο οποίο μας έδειξε αρκετά πράγματα και αυτή την φορά το show διήρκησε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Εμείς καλύψαμε LIVE το show, οπότε αν θέλετε να δείτε όσα συνέβησαν ακολουuθεί το σχετικό link:

To show άρχισε με μερικούς τίτλους του PlayStation VR2 το οποίο κυκλοφορεί και επίσημα εδώ και μερικές ώρες. Ο πρώτος τίτλος που μας έδειξε η Sony είναι το ”The Foglands” ένα ατμοσφαιρικό roguelike adventure παιχνίδι το οποίο έρχεται από την Well Told Entertainment και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Το επόμενο είναι το ”Green Hell VR”, ένα survival παιχνίδι το οποίο σας καλεί να επιβιώσετε στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Ένας κλασσικός τίτλος επιβίωσης ο οποίος μοιάζει αρκετά με το παιχνίδι The Forest. Έρχεται και αυτό μέσα στο 2023 δια χειρός Incuvo και Creepy Jar.

Επόμενος τίτλος είναι το ”Synapse” ένας fast paced shooter τίτλος δια χειρός nDreams, η ομάδα δημιουργίας των πολυβραβευμένου Fracked και Phantom: Covert Ops. O τίτλος φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακός και αναμένεται να έρθει και αυτός στο PS VR2 μέσα στο 2023.

To επόμενο VR παιχνίδι είναι το ”Journey to Foundation”, ένα παιχνίδι βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Isaac Asimov, Foundation. Ο τίτλος μας ταξιδεύει στο διάστημα, σε μία πέρα για πέρα sci-fi εμπειρία, γεμάτη stealth gameplay αλλά πολύ action σκηνικά. Ο τίτλος αναμένεται στα τέλη του 2023 δια χειρός Archiact.

Για το τέλος, όσον αφορά τα παιχνίδια του PS VR2, έχουμε το ”Before Your Eyes”, ένα interactive παιχνίδι το οποίο βασίζεται στο real-life blink των ματιών σας! Η προηγμένη τεχνολογία του PS VR2 βοηθάει στο παιχνίδι να καταλάβει πότε ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, δημιουργώντας μία τρομερή εμπειρία σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου δια χειρός Skybound Games.

DESTINY 2: LIGHTFALL

Η Sony έπειτα μας έδειξε το Launch Trailer του νεότατου expansion για το Destiny 2, με όνομα Lightfall, το οποίο αναμένεται στις 28 Φεβρουαρίου. Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Σε ακόμη ένα State of Play, είχαμε την δυνατότητα να δούμε υλικό από το ”γλυκό” και ”ανάλαφρο” Tchia, ένα open-world adventure με ιδιαίτερο εικαστικό, δια χειρός Awaceb. Ακολουθήστε την Tchia στην περιπέτειά της, σε έναν τροπικό ανοιχτό κόσμο, καθώς ξεκινά να σώσει τον πατέρα της, από τον σκληρό τύραννο, Meavora, κυβερνήτη του αρχιπελάγους. Το παιχνίδι θα έρθει στις 21 Μαρτίου ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως θα διατεθεί από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο PS Plus Extra και Premium!

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της βραδιάς ήταν το ”Humanity”. Ένας puzzle-platformer παιχνίδι, στο οποίο χειρίζεστε ένα πλάσμα το οποίο μοιάζει με αλεπού και καλείστε να οδηγήσετε μία ορδή ανθρώπων προς το φως! Το παιχνίδια θα έχει μία 90 επίπεδα τα οποία παράλληλα θα βασίζονται στην αφήγηση της ιστορίας, γεμάτα προκλήσεις, bosses και ακόμη περισσότερα! Ο τίτλος θα έρθει τον Μάιο και θα υποστηρίζεται και στο PS VR2.

Συνεχίζουμε με το ”Goodbye Volcano High”, ένα παιχνίδι το οποίο παντρεύει την αφήγηση της ιστορίας, με το interactive movie experience και τον ρυθμό της μουσικής. O τίτλος φαίνεται πραγματικά ιδιαίτερος και σίγουρα οι λάτρεις της μουσικής αλλά και των παιχνιδιών που δίνουν βάση στο storytelling, θα βρουν κάτι όμορφο εδώ. Ο τίτλος αναμένεται στις 15 Ιουνίου.

Στα πλαίσια εορτασμού των 20 χρόνων του Naruto, η Bandai Namco αποκάλυψε το νέο παιχνίδι στην σειρά STORM, μέσω του Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, ένα παιχνίδι το οποίο συνδυάζει βασικά στοιχεία gamepplay από το STORM franchise παρέα με επιλεγμένες και μοναδικές στιγμές των story arcs, από τους Sasuke και Naruto. Ο τίτλος αναμένεται μέσα στο 2023.

Reveal trailer παρέα με κάποια gameplay πλάνα είχαμε και από το Baldur’s Gate 3. To νέο RPG από τους δημιουργούς του Divinity: Original Sin 2, έρχεται το καλοκαίρι και μας ταξιδεύει στα Forgotten Realms. Το παιχνίδι θα έρθει στις 31 Αυγούστου. Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Νέα πλάνα είδαμε και από το Wayfinder έναν character-driven online action role playing free-to-play παιχνίδι, το οποίο θα σας θυμίσει πολύ το Fortnite! Nα πούμε πως στις 28 Φεβρουαρίου έρχεται και η beta του παιχνιδιού. Αν θέλετε να λάβετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Εννοείται πως δεν θα έλλειπε και το Street Fighter 6!

Στα πλαίσια του show, είχαμε την δυνατότητα να δούμε νέα gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Αρχικά μάθαμε πως οι αγαπημένοι μαχητές Zangief και Cammy, επιστρέφουν στον ρόστερ του παιχνιδιού, ενώ η νέα προσθήκη είναι η Lily. Όμως μας ενημερώνει η Capcom, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αρχικά με 18 ήρωες, όμως καθώς περνάει ο καιρός, ως είθισται, θα προστίθενται ακόμη περισσότεροι!

Το Street Fighter 6 θα έρθει στις 2 Ιουνίου, για PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC.

Συνεχίζουμε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με το Resident Evil 4 Remake, για το οποίο είδαμε ένα νέο trailer γεμάτο gameplay πλάνα και δράση!

Αρχικά, είδαμε για πρώτη φορά τον Krauser, τον αδίστακτο εχθρό που θα πρέπει να κατατροπώσει ο πρωταγωνιστής μας, Leon S. Kennedy. Εμβληματικές τοποθεσίες κάνουν την εμφάνισή τους, όπως το κάστρο αλλά και η ανεπανάληπτη στιγμή με το βαγόνι, που σίγουρα οι παλιοί δεν μπορούν να ξεχάσουν.

Επίσης, ο Merchant θα βρίσκεται κανονικά στο παιχνίδι, μέσω του οποίου θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές αλλά και να αγοράζετε-αναβαθμίζετε τα όπλα σας, όπως επίσης θα επιστρέψει και εδώ το Mercenaries mode! Επίσης ο τίτλος θα είναι συμβατός και με το PS VR2, και μάλιστα θα φέρει special υλικό για αυτό.

Το Resident Evil 4 θα έρθει στις 24 Μαρτίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S.

Το main highlight της βραδιάς φυσικά ήταν ο νέος τίτλος της Rocksteady, δημιουργό ομάδα των Arkham Batman τίτλων, το Suicide Squad: Kill the Justice League. Σε αυτό θα δούμε την ιστορία και την οπτική των κύριων εχθρών του Batman, κάνοντας είσοδο στο άλλο στρατόπεδο. Το παιχνίδι μας μιλά για την Task Force X, την οποία απαρτίζουν αγαπημένοι ήρωες της Suicide Squad, δηλαδή οι Deadshot, Harley Quinn, Captain Boomerang, και King Shark. Στόχος της Task Force X είναι να εξοντώσει την Justice League.

Όπως ανέφεραν οι developers η πόλη του Superman, Metropolis, θα είναι έως και δύο φορές μεγαλύτερη από την Gotham, όπως την είδαμε στο Batman: Arkham Knight. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα υποστηρίζει κανονικά co-op έως και 4 άτομα. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εκτενή gameplay πλάνα από τον τίτλο, και από τους τέσσερις ήρωες, όπου ο καθένας έρχεται με τα δικά του abilities και perks.

Τέλος, ο τίτλος θα εμπεριέχει battle pass, αλλά ευτυχώς θα αφορά μόνο τα cosmetic items.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League, αναμένεται να έρθει στις 26 Μαΐου για PC, Xbox Series X|S και φυσικά PlayStation 5.

Αυτές ήταν οι ανακοινώσεις της βραδιάς. Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το show, ακολουθεί το σχετικό link παρακάτω:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.