Όλα όσα είδαμε στο Resident Evil Showcase

502

Η Capcom πραγματοποίησε όπως μας είχε υποσχεθεί ένα Livestream που αφορά το μέλλον του Resident Evil και τι πρόκειται να δούμε μέσα στο 2021. Παρακάτω θα δούμε όλα όσα είδαμε στο εικοσάλεπτο περίπου stream:

1. Resident Evil Village

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην δούμε το επερχόμενο Resident Evil Village. Αρχικά μάθαμε πως το παιχνίδι θα έρθει στις 7 Μάϊου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC μέσω Steam. H PlayStation 4 έκδοση μπορεί να γίνει upgrade στο PlayStation 5 εντελώς δωρεάν όπως και η Xbox One έκδοση σε Series X και S μέσω του Smart Delivery.

Τα pre-orders άνοιξαν ήδη και μαζί ανακοινώθηκαν μερικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Αρχικά όποιος κάνει pre-order το παιχνίδι, θα λάβει τα Mr.Racoon Weapon Charm και Survival Resource Pack.

Εν συνεχεία θα υπάρξει μία Deluxe Edition η οποία θα εμπεριέχει τα παρακάτω:

Ένα special bundle επίσης θα δοθεί το οποίο θα εμπεριέχει τα Resident Evil Village και Resident Evil 7.

Tέλος, δεν μπορούσε να λείπει και η συλλεκτική έκδοση, της οποίας τα περιεχόμενα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αποκλειστικά, στα pre-orders που θα γίνουν μέσω PlayStation Store, θα δοθεί και ένα Mini Soundtrack.

Την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα από το παιχνίδι, είχαμε στο stream. Σε αυτό θα δούμε χαρακτηριστικά όπως το ανανεωμένο combat και shooting, το crafting το οποίο εισάγεται στο παιχνίδι και ακόμη περισσότερα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο merchant επιστρέφει και θα ονομάζεται ”The Duke”.

Ακολουθεί παράλληλα και ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Exclusive PS5 Demo

Στην συνέχεια είδαμε ένα exclusive PlayStation 5 demo, με όνομα ”Maiden”. Στο συγκεκριμένο demo, δεν αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Ethan, αλλά ενός χαρακτήρα, ο οποίος αναφέρεται ως ”Maiden”. Σε αντίθεση με το κανονικό παιχνίδι, σε αυτό το demo δεν υπάρχει combat ή ακόμη και block. Όπως καταλάβατε ο μόνος σας σύμμαχος είναι τα πόδια σας. Το demo είναι διαθέσιμο για download στο PS5 ενώ θα έρθει και στις υπόλοιπες κονσόλες αργότερα μέσα στον χρόνο. Κατεβάστε το, πατώντας εδώ.

2. Resident Evil: Verse

Το Resident Evil franchise, στις 22 Μαρτίου γιορτάζει 25 χρόνια ζωής. Έτσι, η ομάδα ανάπτυξης του franchise ετοίμασε το Resident Evil: Verse. Πρόκειται για έναν multiplayer τίτλο (έξι άτομα σε deathmatches) ο οποίος εμπεριέχει όλους τους εμβληματικούς χαρακτήρες του franchise. Δωρεάν πρόσβαση σε αυτό θα έχουν όσοι αγοράσουν το Resident Evil Village.

3. The Division 2 X Resident Evil 25th Anniversary

Ένα crossover ανάμεσα στο The Division 2 και το Resident Evil έρχεται στον τίτλο της Ubisoft. Το διάστημα 2-15 Φεβρουαρίου, κάνοντας Log-In στο παιχνίδι θα μπορέσετε να αποκτήσετε special items που αφορούν το RE franchise όπως το RPD Outfit του Leon Kennedy και ακόμη περισσότερα.

4. Resident Evil: Infinite Darkness

Η Capcom πριν καιρό μας είχε παρουσιάσει το Resident Evil Infinite Darkness, μία 3D CGI Animated ταινία, η οποία εστιάζει στους Leon και Claire και διαδραματίζεται λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 4. Θα την δούμε μέσα στο έτος στο Νetflix.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.