Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Direct

513

Ακόμη ένα Nintendo Direct έλαβε χώρα με αρκετές ανακοινώσεις αλλά όχι τόσες πολλές εκπλήξεις. Εμείς παρακολουθήσαμε ζωντανά και μεταδώσαμε μέσω stream το Direct, το Live μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ας δούμε όπως τις ανακοινώσεις:

Ανακοινώθηκε το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, το οποίο θα έρθει στο Switch στις 16 Ιουλίου με full υποστήριξη των motion controls. Η εταιρία ανακοίνωσε πως ακόμη δεν έχει να μοιραστεί μαζί μας νέα για το Breath of the Wild 2, όμως θα γίνει αργότερα μέσα στον χρόνο όπως άφησε να εννοηθεί.

Συνεχίζουμε με την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που η Nintendo άφησε για το τέλος. Ο λόγος για το Splatoon 3 το οποίο θα έρθει μέσα στο 2022.

Pyra και Mythra είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο ρόστερ του Super Smash Bros. Ultimate. Οι δύο ήρωες από το Xenoblade Chronicles 2 είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του παιχνιδιού έπειτα από ήρως του, Final Fanatasy και Minecraft.

Συνεχίζουμε με το Mario Golf: Super Rush, το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα και έρχεται στις 25 Ιουνίου για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα εμπεριέχει και story mode παρακαλώ, στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε ως Mii!

Παραμένουμε στον Mario και πιο συγκεκριμένα σε ένα επικό crossover ανάμεσα στο πασίγνωστο franchise και το Animal Crossing: New Horizons. Ήταν θέμα χρόνου νομίζουμε! Ο Mario εισέρχεται στο Animal Crossing, με θεματικά cosmetics και όχι μόνο! Απολαύστε:

Ακόμη ένα κλασσικό παιχνίδι του 3DS έρχεται στο Nintendo Switch. Ο λόγος για το Mitopia, το οποίο θα δούμε στις 21 Μάϊου.

Eπισης αξίζει να αναφέρουμε πως τα remakes των Famicom Detective Club τίτλων θα έρθουν σε δύο διαφορετικά bundles (The Missing Heir και The Girl Who Stands Behind) στις 14 Μαΐου.

Το Fall Guys έρχεται και επίσημα στο Switch και αυτό είναι το πρώτο trailer:

Μέσα στο 2021 θα δούμε και το εκπληκτικό Outer Wilds στο Nintendo Switch όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Συνεχίζουμε με το Plants vs Zombies: Battle for Neighborville, το οποίο θα έρθει στο Nintendo Switch Μέσα στον Μάρτιο. Αυτό είναι το πρώτο trailer:

Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε το Neon White, ένα first-person shooter το οποίο λειτουργεί με κάρτες! Ναι διαλέγοντας κάρτες κάνεις την επίθεσή σου. Έρχεται μέσα στο 2021 για Switch και PC.

Συνεχίζουμε με το Project Triangle Strategy, είναι ένα tactical RPG το οποίο αναμένεται μέσα στο 2020. Η Nintendo έχει διαθέσει και ένα demo, το οποίο μπορείτε να παίξετε τώρα, κατεβάζοντάς το από το Switch eShop.

Star Wars τίτλος ανακοινώθηκε από την Nintendo και πιο συγκεκριμένα το Star Wars: Hunters, το οποίο είναι ένα free-to-play online squad-based arena multiplayer παιχνίδι το οποίο λαμβάνει χώρα στην εποχή του Return of the Jedi και The Force Awakens. Αναμένεται μέσα στον χρόνο, δια χειρός Zynga.

Νέο παιχνίδι από τους developers του Mario Kart: Home Circuit. Ο λόγος για το team-based multiplayer dodgeball παιχνίδι, το οποίο ονομάζεται Knockout City, και θα έρθει στις 21 Μάϊου.

To Hyrule Warriors: Age of Calamity, αποκτά expansion pass με δύο πακέτα από DLCs. Το πρώτο θα έρθει τον Ιούνιο και το δεύτερο τον Νοέμβριο. Η τιμή του, βρίσκεται στα €20 περίπου.

Το World’s End Club, από τους δημιουργούς του Danganronpa και Zero Escape franchise έρχεται στις 28 Μάϊου. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Eπίσης το Samurai Warriors 5 ανακοινώθηκε πως θα έρθει στο Switch μέσα στο καλοκαίρι. Δείτε το trailer:

Το Legend of Mana αποκτά remake και έρχεται και αυτό το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου για PS4, PC και Switch.

Το Tales of the Borderlands έρχεται στις 23 Μαρτίου και στο Nintendo Switch. Το SaGa Frontier Remastered έρχεται και αυτό στο Switch στις 15 Απριλίου.

Το Ninja Gaiden: Master Collection ανακοινώθηκε και έρχεται και αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου. Επίσης το καλοκαίρι, στις 27 Αυγούστου έρχεται και το No More Heroes 3!

Επιτέλους η retail έκδοση του Hades είναι γεγονός και θα έρθει στις 19 Μαρτίου με όμορφα καλούδια τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Τέλος, το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse έρχεται στο Switch στις 16 Μαρτίου καθώς και το DC Super Heroes Girls: Teen Power το οποίο αναμένεται στις 4 Ιουνίου.

Μπορείτε να δείτε όλο το 50λεπτο Nintendo Direct απευθείας από τον παρακάτω σύνδεσμο σε περίπτωση που το χάσατε:

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.