Όλα όσα είδαμε στο Another Day in Hell.A. Showcase για το Dead Island 2

206

Πιστή στο ραντεβού της, η Deep Silver πραγματοποίησε όπως μας είχε υποσχεθεί το Another Day in Hell.A. Showcase, για το Dead Island 2.

Τώρα, αυτό που είδαμε στο σχετικό livestream, είχε να κάνει κυρίως με το gameplay, και όλα τα νέα στοιχεία στο combat! Ο τίτλος θα είναι, open-world και θα βασίζεται προφανώς στον αφανισμό zombies. Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Beverly Hills τους Λος Άντζελες. Θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε συνολικά έξι ήρωες, ο καθένας με το δικό του playstyle. Να θυμίσουμε πως ο τίτλος αναπτύσσεται από την Dambuster Studios. 

Επί προσθέτως ανακοινώθηκαν και οι εκδόσεις του παιχνιδιού. Όσον αφορά τις retail εκδόσεις έχουμε τις εξής:

HELL-A-EDITION

Αρχίζουμε με την Limited Edition, που ακούει στο όνομα HELL-A Edition. Αυτή θα έρθει με ένα steelbook, χάρτη, pins, ένα patch, κάρτες, κάποια όπλα και το season pass το οποίο ονομάζει Expansion Pass.

PULP EDITION

Αυτή η έκδοση θα φέρει το βασικό παιχνίδι, το pre-order bonus, Memories of Banoi Pack καθώς και το bonus content pulp weapons pack.

Όσον αφορά τις digital εκδόσεις έχουμε:

DELUXE EDITION

Η Deluxe έκδοση θα φέρει το βασικό παιχνίδι, καθώς και το pre-order bonus, Memories of Banoi Pack όπως και το bonus content pulp weapons pack. Τέλος, θα φέρει και το bonus content: character pack 1&2.

GOLD EDITION

Θα φέρει το βασικό παιχνίδι καθώς και τα Memories of Banoi Pack, bonus content pulp weapons pack, bonus content: golden weapons pack, bonus content: character pack 1&2 όπως επίσης και το Expansion Pass.

Όσοι κάνουν γενικά pre-order το παιχνίδι θα λάβουν το Memories of Banoi pack, το οποίο φέρνει τα Banoi War Club και Banoi War Bat.

Τέλος, αποκαλύφθηκε και μία συλλεκτική φιγούρα η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά, μέσω του επίσημου site της Deep Silver και έχει κόστος €119,99.

Το Dead Island 2 αναμένεται στις 28 Απριλίου 2023 για PC, Xbox One, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X-S. Ακολουθούν τα σχετικά πλάνα:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.