Όλα όσα είδαμε για το Xenoblade Chronicles 3 στο Nintendo Direct

351

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Nintendo θα πραγματοποιούσε σήμερα ένα special Nintendo Direct αφιερωμένο στο επερχόμενο Xenoblade Chronicles 3.

Η παρουσίαση είχε διάρκεια 25 λεπτών σχεδόν, οι οποίες ήταν γεμάτες gameplay. Αρχικά ο τίτλος θα απαρτίζεται από έξι κεντρικούς πρωταγωνιστές ενώ θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα classes, όπως Gunner, Heavy Guard, Ogre, Tactician, Zephyr, Medic και Swordfighter. Φυσικά, τα classes μπορούν να γίνουν Upgrade αλλά και να υπάρξει εναλλαγή αυτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

Εν συνεχεία είδαμε μία ματιά από το πως λειτουργεί το fast travel, την αλλαγή του χρόνου, quest routes καθώς και μερικές αναμετρήσεις με αντιπάλους.

Εννοείται πως υπήρξαν και σκηνές από την ιστορία του τίτλου ενώ αξίζει να σταθούμε στο γεγονός, ότι το παιχνίδι υποστηρίζει φιγούρες amiibo. Ναι, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπαθί Monado από τον πρώτο τίτλο, έχοντας τη φιγούρα του Shulk.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε και το Expansion Pass, το οποίο θα έχει κόστος $29.99 και θα απαρτίζεται από συνολικά 4 DLCs με το πρώτο να έρχεται στις 29 Ιουλίου (το launch day δηλαδή) Περισσότερα εδώ.

Το Xenoblade Chronicles 3 αναμένεται στις 29 Ιουλίου αποκλειστικά για Nintendo Switch. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.