Όλα τα νέα προϊόντα από τη RazerCon 2021

465

H Razer πραγματοποίησε ακόμη ένα event στο οποίο μας παρουσίασε όλα τα νέα της προϊόντα τα οποία θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Αυτό που αρχικά πρέπει να αναφέρουμε είναι πως η εταιρία μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι κατασκευής hardware Μιας και ανακοίνωσε διάφορα pc components.

Αναλυτικά:

RAZER KUNAI CHROMA

Το Razer Kunai Chroma είναι οι νέοι RGB ανεμιστήρες της εταιρίας όπου υπόσχονται εξαιρετική απόδοση σε ένα πανέμορφο design. Διατίθενται σε 120mm και 140mm.

RAZER PWM PC FAN CONTROLLER

Το Razer PWM PC Fan Controller, αποτελεί έναν controller μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε τους ανεμιστήρες σας. Το συγκεκριμένο μπορεί αν συνδεθεί μέχρι 8 ανεμιστήρες προσφέροντας τον απόλυτο έλεγχο των ανεμιστήρων σας.

RAZER KATANA CHROMA

Συνεχίζουμε με το Razer Katana Chroma, το οποίο αποτελεί ένα Modular τροφοδοτικό με RGB φυσικά. Έρχεται με Platinum πιστοποίηση (εάν και θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις).

RAZER HANBO CHROMA

Kαι υδρόψυξη από τη Razer. Ο λόγος για τη Razer Hanbo Chroma, μία all-in-one υδρόψυξη η οποία έχει έναν rgb δακτύλιο πάνω στο pump cap το οποίο φυσικά μπορείτε να φέρετε στα μέτρα σας.

Η συγκεκριμένη θα έρθει σε 2 εκδόσεις. Μία με δύο fans των 240mm και μία με τρία fans στα 360mm.

Προχωράμε στα γνωστά και αγαπημένα μας ακουστικά όπου έχουμε και λέμε:

RAZER KRAKEN V3

Τα Razer Kraken v3 έρχονται με THX spatial audio, 50mm drivers και Chroma RGB. Επίσης, ενσωματώνει αποσπώμενο μικρόφωνο, HyperClear όπως το ονομάζει η Razer για μία εξαιρετική ποιότητα ήχου.

RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE

To εν λόγω μοντέλο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Kraken V3, αλλά έρχεται με το HyperSense haptic feature.

RAZER KRAKEN V3 PRO

Τα Kraken V3 PRO είναι αρχικά wireless ακουστικά και εμπεριέχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων δύο μοντέλων. Η διαφορά εδώ είναι πως έχει super-cardioid μικρόφωνο, ένα feature το οποίο είδαμε στο νέο Seiren μικρόφωνο. Για φόρτιση εμπεριέχει μία USB-C θύρα.

RAZER KRAKEN V3 X

Έρχονται με 7.1 Surround ήχο και TriForce 40mm drivers. Ενωματόνει HyperClear
Cardioid μικρόφωνο καθώς και μία USB Type A θύρα. Είναι το πιο φτηνό μοντέλο στη σειρά Kraken V3.

Και νέες καρέκλες βεβαίως!

Η αρχή με τις gaming καρέκλες έγινε με περσινά μοντέλα και πιο συγκεκριμένα τα Razer Iskur και Razer Iskur X. Η νέα γενιά gaming καρεκλών λοιπόν παρουσιάστηκε μόλις:

RAZER ENKI

Ο λόγος για τις Razer Enki και Enki X και Enki Pro. Οι νέες αυτές καρέκλες έρχονται σε πιο οικονομική τιμή προσφέροντας πάντα την άνεση και την ποιότητα κατασκευής όπως αναφέρει η Razer. Έχει ρυθμιζόμενο lumbar support εντός της κατασκευής, κάτι το οποίο θα βολέψει αρκετούς.

Ενδεικτικά να πούμε πως η Enki έχει κόστος €400, η Enki X €300 και η Enki Pro αναμένεται σύντομα.

RAZER ZEPHYR

Η Razer Zephyr μάσκα για την οποία ακούσαμε πολλά επιτέλους έκανε ντεμπούτο στην τιμή των 100€, αλλά όπως είναι φυσικό έγινε sold out αμέσως! Η μάσκα έρχεται φυσικά και με RGB  το οποίο εάν απενεργοποιήσετε  θα επιτρέπει στη μάσκα μείνει ενεργή για πάνω από 8 ώρες.

Επί προσθέτως διατίθεται και ένα starter pack στα 150€ το οποίο εμπεριέχει τη μάσκα και 33 set με φίλτρα για 99 μέρες χρήσης όπως αναφέρει η Razer.

Razer Book Quartz

Tο Razer Book έρχεται σε ροζ χρώμα. Πρόκειται για ένα λάπτοπ το οποίο είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στον χρόνο.

Το Razer Book Quartz θα έρθει σε εκδόσεις με αφή και δίχως αφή καθώ και τα Windows 11 προεγκατεστημένα. Θα υπάρχουν εκδόσεις με 256GB, 512GB ή 1TB στην τιμή των  $999, $1,499 και $1,799 αντίστοιχα.

RAZER BLADE 15

Τέλος, έχουμε το Razer Blade 15, το οποίο θα έρθει σε δύο μοντέλα. Το Advanced και το Base.

Το Base έρχεται με ενδέκατης γενιάς Intel Core i7-11800H, RTX 3070, οθόνη Full HD στα 144Hz ή QHD στα 165Hz. Ενσωματώνει 16GB Ram, 512GB SSD και υποδοχή για M.2.

Από την άλλη το Advanced μοντέλο έρχεται με RTX 3080, Full HD οθόνη στα 360Hz, QHD στα 240Hz ή 4K OLED.

Εμπεριέχει 16GB RAM ή 32GB, και 1TB SSD με υποδοχή για M2.

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.