Χάνει το 2023 το The Wolf Among Us 2 της Telltale Games

272

Η Telltale Games, ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου The Wolf Among Us 2.

Ο τίτλος αρχικά είχε προγραμματιστεί για να έρθει μέσα στο 2023, αλλά τελικά αυτό δεν θα γίνει, οπότε θα πρέπει να το περιμένουμε μέχρι το 2024. Ο κυριότερος λόγος αυτής της καθυστέρησης, είναι πως το ταλαντούχο studio θέλει να αποφύγει το γνωστό ”crunch”, δηλαδή τις αμέτρητες υπερωρίες που ενδεχομένως θα καλούνταν να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Ένα θέμα φυσικά, που απασχολεί την βιομηχανία εδώ και αρκετό καιρό.

Η εταιρία ανακοίνωσε πιο αναλυτικά:

Πήραμε την δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε το The Wolf Among Us 2. Το γνωρίζουμε, είναι απογοητευτικό να το ακούτε. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε αυτό το 2020 και είμαστε ακόμα αποφασισμένοι να αφηγηθούμε τη συνέχεια της ιστορίας του Big και της υπόλοιπης συμμορίας του Fabletown. Όμως, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Όσο απογοητευμένοι κι αν είστε που το ακούτε αυτό, νιώθουμε χειρότερα που πρέπει να το πούμε. Όμως η δουλειά συνεχίζεται.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε τη συνέχεια που αξίζουν οι fans και να κάνουμε αυτό που είναι σωστό για το παιχνίδι, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία της ομάδας μας.

Σημαντικό παράγοντα σε αυτό έπαιξε και η απόφαση του studio, να μεταφέρει το παιχνίδι από την Unreal Engine 4 σε Unreal Engine 5. Εμείς στεκόμαστε μαζί τους και ας παραδώσουν το παιχνίδι οπότε θα είναι έτοιμο δίχως οι εργαζόμενοι να πιεστούν σε υπερθετικό βαθμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.