Φρίκη τα νέα πλάνα του Resident Evil 4 Remake – Δείτε τις συλλεκτικές εκδόσεις (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

257

Στα πλαίσια του Resident Evil Showcase η Capcom μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες αλλά και πλάνα από το πολυπόθητο Resident Evil 4 Remake.

Σε πρώτη φάση, είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέα gameplay πλάνα από τον πλήρως ανανεωμένο re-imagine τίτλο. Τα πλάνα εστιάζουν φυσικά στον ολόφρεσκο οπτικό τομέα καθώς και στα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει ο Leon. Ο merchant θα συνεχίζει αν υφίσταται μέσω του οποίου θα μπορείτε να κάνετε trade και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας ή να αγοράζετε διάφορα σημαντικά αντικείμενα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο PS4 θα λάβουν δωρεάν το upgrade για PS5.

Επί προσθέτως ανακοινώθηκαν και δύο συλλεκτικές εκδόσεις. Η Deluxe Digital Edition, η οποία θα φέρει διάφορα digital αντικείμενα όπως costumes και όπλα, καθώς και η συλλεκτική έκδοση, στην οποία φιγουράρει ένα αγαλματίδιο του Leon, ένα artbook, ένα steelbook, το soundtrack σε digital μορφή, ένα συλλεκτικό κουτί, μία αφίσα και ένα DLC pack. Ναι, το παιχνίδι ευτυχώς υπάρχει κανονικά εντός.

Το Resident Evil 4 Remake αναμένεται στις 24 Μαρτίου του 2023 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X και S.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.