ΦΗΜΗ: Ετοιμάζεται το Red Dead Redemption Remaster, προβλήματα στην ανάπτυξη του GTA 6

335

Η εποχή των remasters καλά κρατεί μιας και διανύουμε μία περίοδο γεμάτη από παιχνίδια αυτής της κατηγορίας. Alan Wake Remastered, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, η οποία έρχεται μέσα στον μήνα και ακόμη περισσότερα…

Και όσον αφορά το στρατόπεδο της Rockstar ο κόσμος αναζητά με διακαή πόθο, κάποιο νέο που να αφορά το Grand Theft Auto 6, το οποίο φαίνεται πως περνά μεγάλη τρικυμία στην ανάπτυξή του.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Γάλλος YouTuber Rockstar Mag, ένας αξιόπιστος leaker ο οποίος σχετίζεται με τα παιχνίδια της Rockstar, και αναφέρει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε από την αρχή όταν ο Dan Houser co-founder της Rockstar μαζί με τον αδερφό του Sam Houser ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη Rockstar, αποχώρησε από την εταιρία.

Από την άλλη αναφέρεται πως μέρος της ομάδας εργάζεται σε ένα Remaster του Red Dead Redemption. Ο YouTuber αναφέρει πως θεωρεί ότι δε θα αποτελέσει ένα απλό remaster που ενσωματώνει μία αύξηση ανάλυσης και καλύτερα οπτικό τομέα όπως το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, αλλά θα φέρει μία μεγαλύτερη αλλαγή στον οπτικό και τεχνικό τομέα.

Αυτό ίσως δικαιολογεί όπως αναφέρει το ότι η εταιρία συνεχίζει να πιέζεται με την ανάπτυξη του GTA 6.

Όλα αυτά φυσικά αποτελούν φήμες, και σίγουρα ο χρόνος θα δείξει εάν όλα τα παραπάνω ισχύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.