Φεβρουάριο το PS5 Reveal Event από την Sony – Είστε έτοιμοι; (ΦΗΜΗ)

649

Σίγουρα οι fans του PlayStation βρίσκονται σε τεράστια αναμονή σχετικά με τα επόμενα πλάνα της εταιρίας και δε το PlayStation 5.

H Sony, απογοήτευσε αρκετούς fans με την παρουσία της στην CES 2020, όπου αρκέστηκε στο να δείξει απλά το νέο logo του PS5 και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας τα οποία ήδη γνωρίζαμε.

Ναι από την μία είναι λίγο απογοητευτικό από την άλλη όμως είναι λογικό μιας και ξεκάθαρα φαίνεται πως η εταιρία θέλει να παρουσιάσει την επόμενη κονσόλα της σε ένα δικό της, exclusive show.

Για ποιο λόγο λοιπόν, η πιθανότερη ημερομηνία αποκάλυψης του PS5 είναι η 12η Φεβρουαρίου;

Αρχικά, όπως σας ενημερώσαμε μέσω του 4chan, διέρρευσε μία νέα φωτογραφία του Assassin’s Creed Ragnarok. Σε αυτό, αναφέρεται πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στα πλαίσια ενός PlayStation event στις 12 Φεβρουαρίου. Μην ξεχνάτε, πως ο Leaker είναι έμπιστος μιας και πολλές φορές τα λεγόμενά του έχουν επιβεβαιωθεί.

Η 12η Φεβρουαρίου, δεν ακούγεται πρώτη φορά ως ημερομηνία για την διεξαγωγή του PS5 Reveal Event. Τον Αύγουστο του 2019, ένας ανώνυμος Leaker, ισχυρίζεται πως έλαβε ένα marketing email από την Sony το οποίο, επιβεβαίωνε πως την 12η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το PS5 reveal event από της Sony. Το email μάλιστα, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως προσκεκλημένοι στο event θα είναι εταιρίες όπως η EA, Square Enix και Ubisoft, οι οποίες θα μοιραστούν τα επικείμενα σχέδια τους.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το PS4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις 20 Φεβρουαρίου του 2012 στο τότε PlayStation Meeting.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.