Τo Fable 4 ίσως κυκλοφορήσει νωρίτερα απ’ ότι περιμένουμε

467

Το Fable 4 μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από ό,τι πολλοί fans ίσως περίμεναν.

Η επερχόμενη επανεκκίνηση της σειράς Fable, αποκαλύφθηκε πέρυσι το 2020, αλλά από τότε, δεν έχουν δοθεί παραπάνω νέα για το development ή το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Ευτυχώς, χάρη σε μερικές νέες πληροφορίες που προέκυψαν από έναν προγραμματιστή που εργάζεται στο Fable, φαίνεται ότι η τελευταία προσθήκη της μακροχρόνιας σειράς RPG ίσως να βρίσκεται κοντά.

Μέσω ενός Tweet από τον Tom Golton, ο οποίος είναι επικεφαλής Leed Engineer στην Playground Games, αναφέρει πως το παιχνίδι ήδη βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και 4 χρόνια. Ο Golton μοιράστηκε μία φωτογραφία που γιόρταζε τη δική του επέτειο από την ένταξη του στην εταιρία.

Αυτό λοιπόν που μας κάνει να πιστεύουμε πως το παιχνίδι ίσως βρίσκεται κοντά, είναι πως τα τέσσερα χρόνια ανάπτυξης είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ανάπτυξης. Οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε το παιχνίδι ίσως και προς τα τέλη του 2022 ή αρχές του 2023. Επίσης, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε νέα για το παιχνίδι και στα επερχόμενα The Game Awards, τον Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε πως η Playground Games βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ύστερα και από το Forza Horizon 5 το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές, όπως και τη δικιά μας (πατήστε εδώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.