Τρεις νέους τίτλους μας αποκάλυψε η 505 Games

306

Η 505 Games άνοιξε τον χορό των καλοκαιρινών Shows από πολύ νωρίς και λίγο καιρό πριν μπούμε και επίσημα στο καλοκαίρι.

Ο γνωστός publisher πραγματοποίησε το 505 Games Spring 2022 Showcase, το οποίο είχε διάρκεια μισή ώρα περίπου και μας παρουσίασε τρεις νέους τίτλους οι οποίοι θα έρθουν μέχρι και το 2023.

Πρόκειται για έναν first-person, action-adventure, survival τίτλο. Στόχος σας είναι να βρείτε τους εξαφανισμένους παππούδες σας μέσα σε μία ποικιλόμορφη φύση των δασών της Φινλανδίας. Εμπόδιο σε αυτή την αναζήτηση θα σταθούν όπως αναφέρει και ο τίτλος του παιχνιδιού…trolls! Δημιουργός του τίτλου είναι η Forbidden Studios.

Συνεχίζουμε με το Miasma Chronicles, ένας τίτλος δια χειρός The Bearded Ladies Consulting, ομάδα ανάπτυξης του εξαιρετικού Mutant Year Zero: Road to Eden. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του παρακάτω video πρόκειται για έναν tactical adventure τίτλο.

Ξεκινήστε μια αναζήτηση σε μια μετα-αποκαλυπτική wasteland που διαλύθηκε από μια άγρια δύναμη γνωστή έως ”Miasma”.

Τέλος, έχουμε το Stray Blade, έναν action-RPG τίτλο δια χειρός Point Blank Games. Κεντρικός ήρωας είναι ένας τυχοδιώκτης, όπου παρέα με τον Xhinnon λύκο του εξερευνούν την κοιλάδα της Acrea.

Στόχος σας να πάρετε πίσω τις δυνάμεις των τριών Acrean Metals φέρνοντας την ισορροπία στην ξεχασμένη κοιλάδα της Acrea.

Το παιχνίδι θα έρθει το 2023 σε κονσόλες και PC.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.