Το XBOX γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας με επετειακό Hardware και Merchandise

371

Το Xbox γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου το τεράστιο αυτό brand της Microsoft πρόκειται να έχει τα 20α γενέθλιά του και έτσι η εταιρία ανακοίνωσε κάποιες special προιοντα να γιορτάσει:

Αρχικά έχουμε το 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller. Πρόκειται για τον κλασσικό controller του Xbox Series X και S, με διαφανή λεπτομέρεια, πράσινες λεπτομέρειες και το 20, να υπάρχει στο δεξί μέρος του χειριστηρίου. Η τιμή του ορίζεται στα $69.99 και θα έρθει στις 15 Νοεμβρίου.

Συνεχίζουμε με το 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset, το οποίο ακολουθεί και αυτό τη φιλοσοφία του 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller, με διαφανή χρώμα, πράσινες λεπτομέρειες και το 20, σε πράσινο χρώμα πάνω στο κάλυμμα των ακουστικών.

Και αυτό θα έρθει στις 15 Νοεμβρίου στα $69.99.

Επίσης, έχουμε και το Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox – 20th Anniversary Limited Edition, ένα stand φόρτισης για το controller σας δια χειρός Razer σε συνεργασία με τη Microsoft. Το 20 δεσπόζει μεγάλο στο μπροστινά μέρος του stand. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να μάθετε μέσω του site της Razer, πατώντας εδώ.

Συνεργασία XBOX και Adidas, λόγω γενεθλίων του XBOX, με νέα sneakers επηρεασμένα από το brand του XBOX. Τα Originals by Xbox sneaker — the Xbox 20th Forum Tech, είναι μόνο η αρχή όπως αναφέρει η Microsoft μιας και στο επόμενο διάστημα θα αποκαλύψει ακόμη περισσότερα μοντέλα.

Τέλος, έχουμε και το σχετικό merch, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.