Το The Day Before αλλάζει μηχανή γραφικών και χάνει τη φετινή του κυκλοφορία

335

Το Fntastic studio, το οποίο είναι σχετικά νέο στον χορό μιας και δημιουργήθηκε το 2015 στη Ρωσία, είναι το studio πίσω από το πολλά υποσχόμενο ”The Day Before” το οποίο και επίσημα είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στο Steam αυτή τη στιγμή.

Πρόκειται για έναν survival open world τίτλο σε third person προοπτική είναι ξεκάθαρα επηρεασμένο από το Tom Clancy’s The Division καθώς φέρει και πολλά στοιχεία από το The Last of Us ακόμη και από παιχνίδια όπως το DayZ κυρίως της θεματολογίας του.

Ο τίτλος αρχικά είναι Multiplayer. Βρισκόμαστε στις ΗΠΑ, όπου μία πανδημία (κακιά ώρα) έχει καταστρέψει την Αμερική και οι επιζώντες προσπαθούν να ζήσουν μέσα σε αυτό το σκηνικό. Φυσικά, τα zombies είναι εκεί για να κάνουν το έργο τους πιο δύσκολο.

Όπως ανακοίνωσε η Fntastic και η Mytona, Publisher του παιχνιδιού:

”Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσθέσει το The Day Before στη λίστα επιθυμιών τους, κάνοντας το ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια στον κόσμο. 

Αισθανόμενοι και κατανοώντας τη μεγάλη ευθύνη που αντιμετωπίζουμε, με τεράστια ευγνωμοσύνη στην καρδιά μας, ανακοινώσαμε με χαρά ότι το The Day Before μεταβαίνει στη νέα τεχνολογία της Unreal Engine 5! Η μετάβαση σε μία πιο προηγμένη και προσαρμοσμένη μηχανή ανοικτών κόσμων, θα κάνει το gameplay του The Day Before ακόμη πιο φανταστικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας ενημερώνουμε ότι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού θα είναι η 1η Μαρτίου 2023”.

Ο τίτλος αρχικά αναμενόταν να έρθει τον Ιούνιο του 2022. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.