Το Steam προσθέτει ένα νέο ”εργαλείο” για να βοηθήσει παίκτες με αργή σύνδεση Ίντερνετ

227

Ένα νέο χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμή από την Valve, για το Steam το οποίο στοχεύει να βοηθήσει τους PC Gamers που έχουν είτε αργή σύνδεση είτε αρκετές συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Το νέο χαρακτηριστικό, φέρει το όνομα ”Steam Local Network Game Transfers”.

Τυπικά αυτό σημαίνει πως οι μεταφορές παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το τοπικό δίκτυο δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες του Steam να κάνουν αντιγραφή των αρχείων της εκάστοτε εγκατάστασης ενός παιχνιδιού ή ακόμη και ενός update, από ένα PC σε ένα άλλο μέσω τοπικού δικτύου δίχως να χρειάζεται να γίνει download μέσω ίντερνετ. Αυτό φυσικά θα βοηθήσει πάρα πολύ τους παίκτες!

Η λειτουργία του Local Network Game Transfers feature πάει ως εξής. Όταν ένα παιχνίδι γίνει install σε ένα PC, όλοι οι υπόλοιπο υπολογιστές ή και ακόμη κάποιο Steam Deck, τα οποία είναι συνδεμένα στο ίδιο δίκτυο μέσω Wi-Fi ή LAN, έχουν την δυνατότητα να πάρουν τα αρχεία που εμπεριέχει η εκάστοτε εγκατάσταση αμέσως από το PC. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στον υπολογιστή του το Hogwarts Legacy και θέλει να το έχει και στο Steam Deck του ή το laptop του ή ακόμη και σε άλλο PC του, πολύ απλά αντί να κάνει download ξανά, το μεταφέρει μέσω της κεντρικής του μονάδας στις υπόλοιπες συσκευές.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.