Το State of Play ήταν βασικά ένα Gameplay Video για το Ratchet & Clank: Rift Apart

485

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα State of Play από τη Sony και εμείς το καλύψαμε Live μέσω το FB Page μας. Ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στο Ratchet & Clank: Rift Apart με δύο κλεφτές ακόμη ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα μάθαμε πως το Among Us αναμένεται σε PS4 και PS5 μέσα στο έτος. Επίσης, όσοι αποκτήσουν το παιχνίδι σε κάποια από τις κονσόλες της Sony, θα έχουν πρόσβαση σε ένα exclusive Ratchet & Clank skin.

Εν συνεχεία είδαμε κάποια πλάνα από το επερχόμενο Subnautica Below Zero, το οποίο θα έρθει φυσικά και σε PS4 και PS5. Αυτό που ουσιαστικά είδαμε είναι κάποια νέα gameplay πλάνα από τον τίτλο που καταφτάνει στις 14 Μαΐου.

Την τιμητική του για το τέλος είχε φυσικά το Ratchet & Clank: Rift Apart,για το οποίο είδαμε περίπου 17 λεπτά gameplay. Υπό την καθοδήγηση του Marcus Smith, Creative Director του παιχνιδιού, είδαμε ολόφρεσκο gameplay υλικό και γνωρίσαμε νέες τοποθεσίες τις οποίες δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, σε έναν οπτικό τομέα που κόβει την ανάσα.

Επί προσθέτως παίρνουμε μία γεύση από το ολόφρεσκους gameplay μηχανισμούς που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι όπως το wall running, τα upgrades καθώς και τα νέα features που έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους όπως το photo mode.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart αναμένεται αποκλειστικά στο PS5 στις 11 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.