Το Roller Champions κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν για όλους στις 25 Μαΐου

351

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Roller Champions.

Ο αθλητικός τίτλος της Ubisoft θα έρθει εντελώς δωρεάν στις 25 Μαΐου σε PC, Xbox One και PS4, καθώς επίσης και σε Xbox Series X|S και PS5 μέσω του backward compatibility που υποστηρίζουν οι συγκεκριμένες κονσόλες. Ο τίτλος επί προσθέτως θα έρθει και στο Nintendo Switch, Google Stadia και Amazon Luna λίγο αργότερα.

To παιχνίδι θα έρθει με cross-play και cross-progression, οπότε ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζετε, μπορείτε να συνεργαστείτε με τους φίλους σας και να αντιμετωπίσετε ταιριαστούς αντιπάλους που θα σας φτάσουν στη δόξα!

Σε κάθε αγώνα, εσείς και δύο συμπαίκτες θα αντιμετωπίσετε μια άλλη ομάδα των τριών αντιπάλων, σε μια ελλειπτική αρένα.

Ο στόχος είναι απλός. Φτάστε στους πέντε πόντους πριν από τους αντιπάλους σας!

Διατηρήστε τον έλεγχο της μπάλας κάνοντας πατινάζ και πασάροντας, κλέψτε την από τους αντιπάλους σας με ένα καλά συγχρονισμένο τάκλιν και κάντε έναν ολόκληρο γύρο στην αρένα για να ανοίξετε το τέρμα και να κάνετε το σουτ σας.

Φυσικά, θα υπάρχει και το δωρεάν Roller Pass, μέσω του οποίου θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε εξοπλισμό για τον σκέιτερ σας, όπως κράνη, γάντια, ρούχα και πατίνια καθώς και διάφορα poses, goal FX, emotes και ακόμη περισσότερα cosmetics. Εννοείται πως θα έχουμε και το επί πληρωμή Premium Roller Pass με exclusive εξοπλισμό.

Ακολουθούν τα σχετικά videos:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.