Το Returnal μάλλον θα έρθει σε PC

358

Η Sony θέλει να φέρει ολοένα και περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation σε PC και αυτό έγινε πλήρως ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα, με την εταιρία και επίσημα να ψάχνει διευθυντή προγραμματισμού και στρατηγικής αποκλειστικά για το PC Gaming (περισσότερα εδώ).

Διάφορα στοιχεία από το Returnal, τον αποκλειστικό τίτλο του PlayStation 5 βρέθηκαν στο SteamDB, συμπεριλαμβανομένων αναφορών στο Tower of Sisyphus DLC, στο πλοίο Helios της Selene και στον εξωγήινο πλανήτη Atropos.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως η Sony ετοιμάζει να φέρει ενδεχομένως νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε τίτλο του PS5 σε PC, μιας και μέχρι τώρα ότι έχει έρθει (Days Gone, God of War, Horizon Zero Dawn) ή θα έρθει (Uncharted: Legacy of Thieves Collection) είχε να κάνει με τίτλους του PS4 οι οποίοι κυκλοφόρησαν εδώ και πολλά χρόνια!

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι στιγμής το επόμενο επιβεβαιωμένο από τη Sony αποκλειστικό παιχνίδι το οποίο θα έρθει σε PC (στις αρχές Ιουνίου όπως έχει διαρρεύσει) είναι το Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.