Το Returnal έρχεται σε PC στις 15 Φεβρουαρίου – Δείτε τα PC Specs

273

Η Sony ανακοίνωσε ακόμη μία αποκλειστική της κυκλοφορία για PC και πιο συγκεκριμένα το εξαιρετικό third-person roguelike Returnal, δια χειρός Housemarque. Αυτή την φορά το pc port του παιχνιδιού ανέλαβε το βρετανικό ανεξάρτητο Climax Studio. 

Όπως και στα υπόλοιπα PC ports έτσι και εδώ θα έχουμε special PC features, όπως NVIDIA DLSS και AMD FSR. Εννοείται πως θα υποστηρίζεται κανονικά και το ray-tracing καθώς και οι Ultrawide και Super Ultrawide οθόνες.

Όσον αφορά τον ηχητικό τομέα θα υποστηρίζεται κανονικά το 3D audio, 5.1 και 7.1 surround ήχος. Υποστήριξη επίσης θα υπάρχει και για το DualSense controller του PlayStation 5.

Επί προσθέτως ανακοινώθηκαν και τα PC specs τα οποία γενικά κυμαίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια δεδομένου ότι μιλάμε για έναν αποκλειστικό τίτλο του PlayStation 5. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Το Returnal θα έρθει στις 15 Φεβρουαρίου σε Steam και Epic Games Store ενώ να θυμίσουμε πως στις 3 Μαρτίου ακολουθεί και το The Last of Us Part I. Aκολουθεί το trailer με την παρουσίαση των αποκλειστικών χαρακτηριστικών της PC έκδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.