Το Prince of Persia The Sands of Time Remake καθυστερεί ξανά – Τι πιο σύνηθες;

307

Για πέμπτη φορά καθυστερεί το πολυπόθητο remake-σίριαλ του Prince of Persia The Sands of Time.

Το remake ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020 με τον τίτλο να είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Για την ιστορία να πούμε πως ο τίτλος ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 σε ένα Ubisoft Forward special event. Το παιχνίδι θα ερχόταν στις 21 Ιανουαρίου του 2021 και τελικά υπήρξε delay για τις 18 Μαρτίου. Μέσα στον Φεβρουάριο υπήρξε ακόμη ένα delay, με την Ubisoft να μη δίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Και δε σταματάμε εδώ μιας και η Ubisoft τον Οκτώβριο του 2021 ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα έρθει στο οικονομικό έτος που καλύπτει τον Απρίλιο του 2022 με τον Μάρτιο του 2023.

Στις 3 Μαΐου, η εταιρία ανακοίνωσε πως το project αλλάζει χέρια και ομάδα ανάπτυξης. Το μέχρι τώρα έργο, είχαν αναλάβει οι Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai και πλέον ο τίτλος ανατέθηκε στη μεγάλη κεντρική ομάδα της Ubisoft Montreal στον Καναδά, η οποία είναι και η ομάδα που δημιούργησε τον κλασσικό τίτλο.

Πλέον τα pre-orders κλείσανε σε μεγάλα καταστήματα όπως το Amazon για παράδειγμα με πολλούς να θεωρούν πως εν τέλει το Project ακυρώθηκε, όμως η Ubisoft σε σχετική της δήλωση στο PC Gamer ανέφερε:

Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έγινε από την Ubisoft Pune και την Ubisoft Mumbai, και τώρα η Ubisoft Montreal θα επωφεληθεί από τις γνώσεις αυτών. Η νέα ομάδα ανάπτυξης θα συνεχίσει τη δουλειά για να παραδώσει ένα εξαιρετικό remake. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι πλέον δε στοχεύουμε σε κυκλοφορία το οικονομικό έτος 2023 και έτσι το παιχνίδι αφαιρέθηκε από κάποια καταστήματα.

Εάν οι παίκτες επιθυμούν να ακυρώσουν την προ-παραγγελία τους, καλούνται να επικοινωνήσουν με το κατάστημά τους. Θα ενημερωθούν για το project καθώς η ανάπτυξη αυτού προχωρά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.