Το Overview trailer του Rainbow Six Extraction, μας δίνει μία καλύτερη ιδέα για το παιχνίδι

363

Η Ubisoft δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο overview trailer για το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, μέσω του οποίου μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον co-op tactical shooter τίτλο της εταιρίας.

Κατά το launch θα έχουμε διαθέσιμους 18 operators, 12 maps τα οποία είναι τρεις φορές μεγαλύτερα από ένα τυπικό map του Rainbow Six Siege, 13 αποστολές, 25 gadgets, 69 όπλα, 13 τύπους εχθρών καθώς και ένα αρκετά βαθύ progression σύστημα όπως αναφέρεται.

Όσον αφορά τα maps αυτά θα τοποθετούνται σε πόλεις όπως το San Francisco, Νew Mexico, Alaska καθώς και τη Νέα Υόρκη. Αυτές οι τέσσερις πόλεις θα εμπεριέχουν συνολικά 12 large-scale enviroments ή πολύ απλά αποστολές.

Εκτός από τους τυπικούς εχθρούς που θα συναντήσετε, θα υπάρχουν και άκρως ιδιαίτεροι εχθροί όπως οι Proteins, οι οποίοι παίρνουν τη μορφή των operators και στην ουσία τους μιμούνται.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction αναμένεται τον Ιανουάριο του 2022 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Series S, PC, Google Stadia και Amazon Luna.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.