Το Modern Warfare II δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά και ήδη έχουμε διαρροές για το Black Ops 5!

244

Ακόμη καλά καλά το Call of Duty: Modern Warfare II δεν έχει κυκλοφορήσει και έχουμε ήδη πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι CoD, που όπως φαίνεται θα είναι το Black Ops 5 δια χειρός Treyarch.

Ο χρήστης του Twitter ”RealiityUk” κατάφερε και εισχώρησε στα αρχεία του Call of Duty Warzone mobile και βρήκε δεκάδες πληροφορίες που αφορούν τον επόμενο τίτλο. Αρχικά, στα αρχεία του mobile παιχνιδιού φαίνεται πως η Activision ξεχάστηκε και άφησε μέσα πράγματα τα οποία αφορούν περισσότερα projects τα οποία θα έρθουν στο μέλλον.

Περνώντας τώρα σε πιο συγκεκριμένα πράγματα, μέσω των αρχείων, υπήρξε και μία concept art εικόνα, η οποία παραπέμπει στο επόμενο Black Ops παιχνίδι. Στην εικόνα θα δούμε ένα F117 αεροσκάφος το οποίο χρησιμοποιούσαν το 1990-1991 κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου. Ο Πόλεμος του Κόλπου ήταν πολεμική σύρραξη μεταξύ διεθνούς συμμαχίας από τουλάχιστον 31 κράτη υπό την καθοδήγηση των Η.Π.Α. και την εξουσιοδότηση του Ο.Η.Ε. κατά του Ιράκ, για την απελευθέρωση του Κουβέιτ.

Επίσης, μέσω της σχετικής διαρροής θα δούμε και χάρτες που αφορούν το φετινό Modern Warfare II. Και για αυτό διέρρευσαν concept art εικόνες και θα δούμε maps σε τοποθεσίες, όπως ένα μουσείο, σε πίστα αγώνων, ενώ διέρρευσαν και ονόματα επί πρόσθετων χαρτών: Hydro, Esports Gym, Exhume, Fallout, Firing Range, Floating Bay, Killhouse, Lighthouse, Luxury, Mountain Town καθώς και Narcos.

Να πούμε πως το account του χρήστη πλέον δεν υπάρχει, λόγω καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων, άρα μάλλον τα παραπάνω μάλλον ισχύουν.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που διέρρευσε και κατέβηκε από το Twitter.

Για την ιστορία να πούμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II, αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω battle.net και Steam.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.