Το M.U.T.E. Protocol event του Rainbow Six επιστρέφει με ένα ολόφρεσκο Limited-Time mode

285

Η Ubisoft ανακοίνωσε την επιστροφή ενός γνωστού event, το οποίο έχουμε δει και στο παρελθόν στο Rainbow Six Siege, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι λίγο αλλαγμένο.

Ο λόγος για το M.U.T.E. Protocol, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο αύριο, 2 Αυγούστου και θα τρέχει μέχρι και τις 23 Αυγούστου.

Το event έρχεται για να μας συστήσει ένα νέο gameplay mode με όνομα Arms Race, καθώς και νέα cosmetics που προστέθηκαν αυτή την φορά, παρέα φυσικά και με αυτά που είχαν δοθεί την πρώτη φορά.

Σε αυτό το νέο mode ο M.U.T.E. πύργος έχει καταληφθεί από τον Brain. Eάν οι παίκτες σκοτώσουν έναν αντίπαλο παίκτη, παίρνουν μία αναβάθμιση σε ένα νέο tier όπλων. Οι παίκτες που σκοτώθηκαν γίνονται άμεσα respawn, υποχωρούν ένα tier κάτω στο οπλοστάσιό τους και επιστρέφουν στο πεδίο μάχης. Ο κύριος στόχος είναι να φτάσετε στο υψηλότερο tier όπλων. Αυτό είναι το ”Golden Hammer”. Χρησιμοποιώντας αυτό το χρυσό σφυρί οι παίκτες κερδίζουν έναν γύρο σπάζοντας τις προστατευτικές ασπίδες πους περικλείουν τον Brain, μιας και είναι το μοναδικό όπλο που μπορεί να το καταφέρει αυτό.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα powerups διάσπαρτα στον χάρτη και όλοι οι παίκτες είναι εξοπλισμένοι με ένα Power Dash, μέσω του οποίου μπορούν να σπάσουν τοίχους και να περάσουν μέσα από αυτούς (βασικά μιλάμε για την κύρια ιδιότητα του Oryx).

Φυσικά, θα έρθουν και ολοκαίνουργια skins, bundles και cosmetics όπως αναφέραμε και πάνω.

Αρχικά έχουμε τα bundles από το 2020 M.U.T.E Protocol event ενώ η ολοκαίνουργια collection η οποία προστίθεται, ονομάζεται ”Flesh and Metal”. Μπορείτε να αποκτήσετε τα πακέτα αυτά μεμονωμένα για 300 R6 Credits ή 12.500 Renown ή να αγοράσετε ολοκληρωμένα bundles για τον εκάστοτε Operator, στην τιμή των 1680 R6 Credits.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.