Το Hogwarts Legacy είναι η απόλυτη εμπειρία Harry Potter – Δείτε τα πρώτα Gameplay πλάνα

448

Όπως μας είχε ανακοινώσει η Sony, χτες 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιούσε ένα ειδικό State of Play αφιερωμένο στο Hogwarts Legacy, όπως και έγινε.

Στο συγκεκριμένο live είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά gameplay πλάνα από τον τίτλο της Avalanche Software, δημιουργό ομάδα του Mad Max, Just Cause franchise και RAGE franchise.

Ιστορικό ο τίτλος αποτελεί ένα Prequel του Harry Potter και λαμβάνει χώρα στον 19ο αιώνα, οπότε μην περιμένετε να δείτε χαρακτήρες που είδαμε στις ταινίες. Ένα πέπλο μυστηρίου έχει αγκαλιάσει το Hogwarts το οποίο περικλύζεται από μία Αρχαία μαγεία και σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Ο πρωταγωνιστής μας είναι ένας από τους μαθητές του Hogwarts, του οποίου το φύλο και την εξωτερική εμφάνιση θα διαλέξετε εσείς, όπως επίσης και τον οίκο στον οποίο θα τον τοποθετήσετε, ανάμεσα στα Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff και Revenclaw.

Ο τίτλος στον κορμό του είναι RPG, μιας και θα υπάρχει κανονικά σύστημα character customization οπως αναφέραμε πιο πάνω, armors με διάφορα στατιστικά, crafting, και πολλά περισσότερα. Επίσης, θα μπορείτε να εξελίξετε τα magic abilities σας, ενώ θα υπάρχει και μία πληθώρα από εξερεύνηση και Puzzles τα οποία θα σας επιβραβεύουν με διάφορα αντικείμενα.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται την εορταστική περίοδο του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Ακολουθούν τα σχετικά videos:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.