Το GTA 6 είναι σχεδόν εδώ – Insider με τεράστιο όνομα ”στην πιάτσα” μας δίνει νέες πληροφορίες

337

Πριν κάμποσες ώρες, σας είχαμε ενημερώσει πως ο πασίγνωστος ράπερ 50 Cent, είχε προβεί σε ένα σχετικό post, μέσω του οποίου καταλάβαμε πως θα έχει άμεση εμπλοκή στο επόμενο Grand Theft Auto. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι κάτι έρχεται σύντομα αλλά λίγο μετά το διέγραψε (προφανώς!).

Ο 50 Cent μάλλον θα κάνει την εμφάνισή του στο GTA 6 – Post που άναψε φωτιές!

Ο Tez2 λοιπόν, πασίγνωστος insider, ο οποίος ασχολείται κυρίως με ρεπορτάζ που αφορά την Rockstar Games, χτυπά ξανά και αναφέρει πως αρχικά η επίσημη αποκάλυψη του Grand Theft Auto 6, πρέπει να θεωρείται δεδομένη εντός του 2023, ενώ όσον αφορά την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν είναι σίγουρο αν θα το δούμε 2024, όπως έχει προγραμματίσει η Rockstar Games ή θα έρθει νωρίς το 2025.

Ο Insider είπε χαρακτηριστικά:

Η ημερομηνία που στοχεύουν και η οποία δεν έχει κλειδώσει και αλλάζει συνέχεια είναι η εορταστική περίοδος του 2024. Όμως, αυτή έχει αλλάξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, θα μπορούσε να μετατεθεί και για τις αρχές του 2025.

Μιλώντας για αυτό, οι περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να υιοθετούν μια πολιτική “αναγκαστικής επιστροφής στο γραφείο” για να επανέλθουν στις εποχές πριν την πανδημία. Η Activision Blizzard αντιμετωπίζει ήδη εσωτερικές αντιδράσεις σχετικά με αυτό και η Rockstar δε διαφέρει σε αυτό. Η συζήτηση και οι συνέπειες αυτής της πολιτικής είναι ένα εντελώς άλλο θέμα.

Με σχεδόν όλο το εργατικό της δυναμικό εντός γραφείου η Rockstar θα μπορούσε να είναι πιο σίγουρη όσον αφορά την ανακοίνωση για φέτος. Ωστόσο, η απώλεια ταλέντων θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ακόμη περισσότερες καθυστερήσεις.

Προσωπικά θεωρώ την ανακοίνωση φέτος δεδομένη. Δε νομίζω ότι η διοίκηση είναι σε θέση να καθυστερήσει περισσότερο το παιχνίδι για την εορταστική περίοδο του 2025 ή του 2026. Η αφαίρεση αρκετών τμημάτων του παιχνιδιού για να τα διανέμουν σε DLCs που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μπορεί να είναι πιο βιώσιμη λύση για τη διοίκηση σε σύγκριση με την επί πρόσθετη καθυστέρηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.