Το Ghost Giant έρχεται τον Απρίλη, μόνο για PSVR

520

Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια για VR που παρουσιάστηκαν πέρσι στην E3 2018, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Ghost Giant από τις Zoink Games (αγαπημένο Fe – 2018) και Thunderful έρχεται ηλεκτρονικά στις 16 Απριλίου και ακολούθως σε φυσικό αντίτυπο στις 19 του ίδιου μήνα.

 

Πρόκειται για ένα puzzle παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Sancourt, όπου ο παίκτης ελέγχει ένα γιγαντιαίο φάντασμα, ορατό μόνο από ένα μοναχικό αγόρι, τον Louis. Ως φάντασμα, θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Louis και να τον βοηθήσει, αυτό και τους υπόλοιπους κάτοικους του Sancourt, να υπερβούν διάφορα εμπόδια και καθημερινά προβλήματα, αξιοποιώντας το γιγαντιαίο size και δύναμή του. Η αίσθηση που στοχεύουν οι δημιουργοί να προσδώσουν με αυτές τις διαφορές στα μεγέθη, είναι παρόμοια με αυτή ενός παιδιού που παίζει με κουκλόσπιτου, με απλές κινήσεις όπως να μετακινηθούν έπιπλα, να ανασηκωθεί η στέγη, ή να ταρακουνηθεί η γέφυρα.

 

Υπάρχουν πολλά μυστικά να ανακαλυφθούν σε αυτό τον μικρόκοσμο (τουλάχιστον για τα δικά μας μάτια), αλλά κυρίως μια απρόσμενη, υπερφυσική φιλία. Το παιχνίδι δείχνει μαγικό και τρυφερό, και μια καλοδεχούμενη αλλαγή από τις σφαγές που κυριαρχούν στα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα. Έχουμε φίλους που παίζουν σε VR; Ποια άλλα παιχνίδια θα προτείνατε για τη συσκευή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.