Το Gerda: A Flame in Winter, έρχεται σε PC και Switch τον Σεπτέμβριο

277

Η Dontnod Entertainment, η Γαλλική ομάδα ανάπτυξης, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Life is Strange, Life is Strange 2, Vampyr, Tell me Why, Twin Mirror και άλλων πολλών αξιόλογων τίτλων ανακοίνωσε πως το Gerda: A Flame in Winter αναμένεται τον Σεπτέμβριο σε Steam και Switch.

Πρόκειται για έναν adventure-RPG story driven τίτλο.

”Όταν το χιόνι σταματήσει να πέφτει, το μικρό χωριό Tinglev στην Δανία, δε θα είναι πια το ίδιο. Περπατήστε το μονοπάτι της Γκέρντα καθώς η ήσυχη ζωή της ανατρέπεται κατά τη διάρκεια της κατάληψης του σπιτιού της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιλέξτε πού να πάτε, πώς να ενεργήσετε και ποιον να εμπιστευτείτε σε αυτήν την οικεία αφηγηματική εμπειρία RPG-lite εμπνευσμένη από γεγονότα της πραγματικής ζωής. Πόσο μακριά θα πηγαίνατε για να προστατέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα;” αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική περιγραφή του παιχνιδιού.

Ενώ συνεχίζει,

”Σε αυτό το συγκλονιστικό παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία, παίζετε ως Gerda, μια νοσοκόμα της οποίας η ζωή ανατρέπεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μια ιστορία που λέγεται όχι από την πρώτη γραμμή, αλλά από το οικείο σκηνικό του μικρού Δανικού χωριού που έζησε όλη της τη ζωή. Οπλισμένη μόνο με την εξυπνάδα της και τις γνώσεις για τους ανθρώπους της, η Γκέρντα πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, μένοντας πιστή στον εαυτό της”

Aυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι το μοναδικό του art design που παραπέμπει σε πίνακες ζωγραφικής!

Το Gerda: A Flame in Winter, αναμένεται την 1η Σεπτεμβρίου σε Steam και Nintendo Switch.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.