Το Far Cry 6 αποκαλύφθηκε και επίσημα και έρχεται μέσα στο 2021

531

Όπως μας είχε υποσχεθεί η Ubisoft, σήμερα 28 Μαΐου θα είχαμε τα αποκαλυπτήρια για την έκτη προσθήκη στο πασίγνωστο franchise της.

To παιχνίδι θα βάλει τους παίκτες στην καρδιά μιας σύγχρονης αντάρτικης επανάστασης στη Γιάρα, ενός τροπικού παραδείσου, η οποία βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία του Προέδρου Antón Castillo, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Giancarlo Esposito (The Mandalorian, The Boys, Westworld και άλλα…).

Ο Castillo προσπαθεί να μυήσει τον γιο του ώστε να ακολουθήσει τα βήματά του. Εμείς θα ενσαρκώσουμε τον/την Dani Rojas (μπορούμε να επιλέξουμε φύλλο και αυτή τη φορά θα υπάρχουν κανονικά voiceovers) έναν τοπικό στρατιωτικό ο οποίος τάχθηκε στην πλευρά των ανταρτών στην προσπάθεια του να ανατρέψει τον τύραννο και να ενώσει το έθνος.

To παιχνίδι αναπτύσσεται από την Ubisoft Toronto και θα έρθει στις 7 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games Store και Ubisoft Connect) καθώς και σε Google Stadia και Amazon Luna. Επί προσθέτως θα διατεθεί και στη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.

Ακολουθούν τα σχετικά trailers:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.