Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 – Πρώτες εικόνες και πληροφορίες! (ΔΙΑΡΡΟΗ)

318

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την πρώτη φορά που είδαμε το Announcement Trailer του Dead Island 2, ένα trailer το οποίο έχει αφήσει εποχή!

Ο τίτλος έχει περάσει πραγματικά παρά πολλά κύματα και ανήκε στην ίδια κατηγορία των memes που ανήκει και το πολυπόθητο Half-Life 3, το οποίο ο κόσμος ζητά ολόκληρα χρόνια. Στην περίπτωση όμως του Dead Island 2 φαίνεται πως τελικά, μετά από όλα αυτά, θα έρθει τελικά στα χέρια μας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Amazon, το παιχνίδι θα έρθει στις 3 Φεβρουαρίου του 2023 για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και S. Ο τίτλος όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, πίσω στο 2014, βρισκόταν υπό ανάπτυξη από τη Yager Interactive, έπειτα πέρασε στα χέρια της Sumo Digital, και εν τέλει θα το δούμε από τα χέρια της Dambuster Studio.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο box art του παιχνιδιού:

Όσον αφορά τη σύνοψη του τίτλου:

Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα ζόμπι. Η πόλη βρίσκεται σε καραντίνα και ο στρατός έχει υποχωρήσει. Δαγκωμένος, μολυσμένος, αλλά περισσότερο από άνοστος, μαθαίνεις να αξιοποιείς το ζόμπι μέσα σου. Μόνο εσείς, και η χούφτα μερικών ακόμη που τυχαίνει να είναι ανθεκτικοί στο παθογόνο, κρατάτε το μέλλον του Λος Άντζελες (και της ανθρωπότητας), στην ισορροπία. Καθώς αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα, θα ανακαλύψετε ποιος – ή τι – είστε. Επιβίωσε, εξέλιξε, σώσε τον κόσμο—μια ακόμη μέρα στο Λος Άντζελες!

Ενώ συνεχίζει:

Το πολυαγαπημένο έπος των ζόμπι επιστρέφει με μια μοναδική φόρμουλα τρόμου, σκοτεινό χιούμορ και πάνω από την κορυφαία σφαγή ζόμπι, που εκτείνεται σε μια επική περιπέτεια. Το Dead Island 2 είναι ένα συναρπαστικό RPG δράσης πρώτου προσώπου που μεταφέρει τους παίκτες σε μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά. Κομψό, ζωντανό και πλημμυρισμένο από μόλυνση από ζόμπι, εξερευνήστε το εμβληματικό, κατακλυσμένο Λος Άντζελες. Γνωρίστε μεγαλύτερους από τη ζωή χαρακτήρες. Σκοτώστε αμέτρητους εχθρούς με εξαιρετικά αιματηρές λεπτομέρειες. Και εξελιχθείτε για να γίνετε ο απόλυτος Zombie Slayer.

Δείτε παρακάτω και τις πρώτες εικόνες:

Ο τίτλος δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακοινωθεί και επίσημα στο Opening Night Live της Gamescom όπου έρχεται σε λίγες ημέρες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.